Acasă » Petrol și Gaze » Schimbări în Consiliul de Administraţie al Rompetrol Rafinare

Schimbări în Consiliul de Administraţie al Rompetrol Rafinare

9 iunie 2020
Petrol și Gaze
Energynomics

Bogdan-Cătălin Steriopol a fost numit membru interimar al Consiliului de Administraţie al Rompetrol Rafinare, în locul lui Mihai-Liviu Mihalache, care a renunţat la mandatul său, informează compania.

“În conformitate cu prevederile art. 1372 din Legea nr. 31/1990 a societăţilor comerciale, republicată, cu modificările ulterioare, şi ale art. 14.6 din Actul Constitutiv al Rompetrol Rafinare S.A., la propunerea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, domnul Bogdan-Cătălin Steriopol a fost numit membru provizoriu al Consiliului de Administraţie, începând cu data de 4 iunie 2020, până la următoarea Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor”, se arată într-un raport al companiei, remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB), conform Agerpres.

Bogdan-Cătălin Steriopol este absolvent al Facultăţii de Marketing, din cadrul Universităţii “Artifex”, obţinând în 2008 diploma de licenţă şi calificarea de economist. De asemenea, este masterand al Academiei de Informaţii “Mihai Viteazu” Bucureşti.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *