Guvernul aprobă prin ordonanţă de urgenţă rectificarea bugetară

0

Bogdan Tudorache

Guvernul va aproba vineri o Ordonanţă de Urgenţă care va aduce unele modificări necesare pentru a pune în aplicare rectificarea bugetară, a declarat, joi, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

El a participat la deschiderea şedinţei de tranzacţionare a Bursei de Valori Bucureşti şi a fost întrebat de jurnalişti, ce ministere vor primi mai mulţi bani la rectificare, potrivit Agerpres.

“Mâine va fi în şedinţă de Guvern, o ordonanţă de urgenţă care modifică ce este nevoie pentru a pune în aplicare această rectificare bugetară”, a spus ministrul.

”În ședință de guvern de mâine cred că o să aprobăm proiect de lege care introduce bonificații pentru acționarii companiilor – să-și recapitalizeze companiile. Știți foarte bine ca în România sunt azi sute de mii de companii cu capital negativ. Creăm un sistem pe termen lung de 5 ani de bonificații. Este important pentru sănătatea economiei – de aceea am creat acest program, să avem companii cu capital pozitiv, companii sănătoase și altă încredere”, a declarat Cîțu, citat de TVR.

Share.

Lasă un comentariu