GSP semnează noi contracte cu OMVPetrom şi Lukoil, în Marea Neagră

0

GSP Offshore și OMV Petrom au semnat, pe 29 iulie, un contract-cadru pentru asigurarea serviciilor integrate offshore ale instalațiilor și echipamentelor din perimetru de mică adâncime Istria. Contractul a fost atribuit în urma unei proceduri de achiziție publică la care au participat trei furnizori internaționali și doi furnizori de servicii locale.

În calitate de antreprenor general, GSP va integra o serie de servicii care includ operațiuni și întreținere on-shore și offshore, precum și operațiuni portuare, transport maritim, servicii de aviație și alte servicii de asistență.

Operațiunile din contract vor fi realizate de GSP Offshore SRL și cu sprijinul companiilor din grup. Proiectul este programat să înceapă în a doua jumătate a anului 2019 și are o durată estimată de 8 ani.

Conform financialintelligence.ro, Peter Rudolf Zeilinger, membru al Directoratului responsabil pentru activitatea de upstream al OMV Petrom, a confirmat că licitația pentru asigurarea serviciilor integrate offshore ale instalațiilor și echipamentelor din perimetru de mică adâncime Istria, organizată de OMV Petrom, a fost câștigată de compania românească GSP Offshore. Contractul este estimat la peste un miliard de lei.

Share.

Lasă un comentariu