Enel a reluat activitatea cu publicul în unele magazine, începând de luni

0

O parte din magazinele Enel Energie și Enel Energie Muntenia, precum și cele ale partenerilor, și-au reluat activitatea cu publicul, începând de luni. Pentru a preveni riscul răspândirii COVID-19 și pentru a proteja atât clienții și comunitățile, cât și angajații, lucrul cu publicul se va desfășura în condiții stricte de acces, ce presupun obligativitatea purtării măștilor de protecție și a păstrării distanței sociale, conform prevederilor legale în vigoare.

Pentru a ajuta la reducerea răspândirii COVID-19, activitățile cu publicul vor avea loc cu respectarea măsurilor de siguranță comunicate de către autoritățile competente. În acest sens, angajații și clienții vor avea obligația de a purta măști de protecție, iar numărul de clienți care au acces simultan în magazine va fi limitat, astfel încât să poată fi păstrată distanța. Zonele de așteptare din cadrul magazinelor vor fi închise, iar sistemul de alocare bonuri de ordine va fi suspendat momentan, accesul în magazin efectuându-se în ordinea sosirii la locație. În funcție de situație este posibil să fie implementate și alte măsuri de protecție.

”Recomandăm clienților să folosească și mănuși de unică folosință, precum și un instrument propriu de scris. De asemenea, rugăm clienții să-și verifice starea de sănătate înainte de efectuarea deplasării (respectiv temperatura corporală și starea generală de sănătate), iar în situația prezentării unor simptome (febră, dificultăți respiratorii, tuse, durere în gât, răceală) să renunțe la efectuarea deplasării, întrucât persoanele care prezintă astfel de simptome, precum și persoanele fără mască de protecție nu vor avea acces în magazine, fiind asigurat triajul epidemiologic conform prevederilor legale în vigoare.

Ca urmare a acestor măsurilor de siguranță, este posibil ca timpul de așteptare să crească și vă mulțumim anticipat pentru înțelegere. Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, vor avea acces cu prioritate dimineața, până la ora 11. Rugăm persoanele care nu fac parte din această categorie să evite acest interval orar pentru a nu mări adițional timpul de așteptare. În consecință, pentru buna desfășurare a activităților și pentru a preveni riscul de răspândire a noului coronavirus, recomandăm clienților să vină în magazinele Enel doar pentru acele operațiuni pe care nu le pot efectua apelând la canalele alternative de comunicare puse la dispoziția lor de către Enel”, transmite compania.

Share.

Lasă un comentariu