Acasă » Electricitate » Românii au dăruit 250.000 kWh pentru cei afectați de epidemia de Coronavirus

Românii au dăruit 250.000 kWh pentru cei afectați de epidemia de Coronavirus

18 mai 2020
Distribuţie
Energynomics

Românii au dăruit 250.000 kWh în cadrul noii ediții a campaniei „Dăruieşte Lumină”, derulată de E.ON România, pentru a-i susține pe cei care au nevoie de ajutor în această perioadă.

Participanții la campanie au trimis povești ale semenilor lor, despre care știau că au nevoie de sprijin, și astfel au contribuit cu câte 100 kWh pentru persoanele nominalizate, fără să îi coste nimic.

Singura condiție, pentru ca prietenii, rudele sau cunoscuții lor, să primească cei 100 kWh, a fost ca persoanele nominalizate să aibă un abonament E.ON pentru minim unul din cele două tipuri de servicii: gaze naturale sau energie electrică.

Mai mult, întrucât mulți dintre susținătorii campaniei Dăruiește Lumină, ajunsă la cea de-a șaptea ediție, au dorit să contribuie cu energie și pentru instituțiile sociale care au primit mai puține donații în această perioadă, o parte din energie va ajunge și la acestea.

Numele și datele de contact ale persoanelor nominalizate nu vor fi făcute publice, iar cantitățile de energie vor fi scăzute din următoarele facturi primite.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *