ABB prezintă noi tehnologii digitale la Târgul de la Hanovra

0

În cadrul Târgului de la Hanovra din acest an, ABB va oferi o primă imagine a tehnologiilor colaborative și digitizare inovatoare, care se află în centrul transformării sale, în calitate de lider axat pe industriile digitale. Noul ABB este structurat pe patru business-uri antreprenoriale care oferă soluții inovatoare în domeniile Electrificării, Automatizării Industriale, Mișcării, Roboticii și Automatizării Discrete. Fiecare business este lider pe piața sa și va oferi o interfață unică clienților, maximizând în acest fel proximitatea și viteza.

În acest an, Suedia se află în centrul atenției ca și țară parteneră la Târgul de la Hanovra 2019. Cu patrimoniul său suedez datând din 1883, ABB este mândră să-și prezinte soluțiile industriale inteligente la nivel mondial atât la standul propriu, precum și la Pavilionul Suediei, care prezintă Suedia ca o seră pentru co-creație și inovare. Un punct forte al puterii de inovare a ABB este primul serviciu de transfer cu autobuze fără emisii, care va fi operat împreună cu Volvo pentru a transporta cu ușurință vizitatorii în jurul spațiului expozițional.

Astăzi, mii de clienți de pe tot globul direcționează expertiza ABB către domeniul tehnologiei industriale digitale pentru a atinge noi niveluri de flexibilitate, eficiență și performanță care se află în centrul celei de-a Patra Revoluții Industriale. Aceste tehnologii revoluționare sunt expuse la Târgul de la Hanovra din Germania în acest an și includ o fabrică a viitorului, care este răspunsul ABB în fața tendinței de customizare în masă, care afectează întreaga lume industrială.

Fabrica expusă evidențiază o linie de producție model care asamblează ceasuri de mână individuale, în timp real. O astfel de agilitate este esențială, deoarece permite producătorilor să aducă pe piață în mod rapid produse și soluții personalizate. O gamă largă de produse digitale flexibile și eficiente ale ABB face posibilă acest lucru: roboții colaborativi YuMi® oferă o precizie de neegalat în operațiunile de asamblare, în timp ce sistemul de transport flexibil SuperTrak orchestrează deplasarea în timp util a pieselor de la o stație la alta.

Totodată, ABB AbilityTM, platforma digitală comună care oferă soluții personalizate pentru toate business-urile ABB, va fi evidențiată la Hanovra.

Share.

Lasă un comentariu