Acasă » Regenerabile » Solar » Large scale » WALDEVAR Energy a contractat 481 MW în proiecte fotovoltaice și a finalizat peste 183 MW în 2023

WALDEVAR Energy a contractat 481 MW în proiecte fotovoltaice și a finalizat peste 183 MW în 2023

13 februarie 2024
Large scale
energynomics

WALDEVAR Energy anunță că volumul contractat de 481 MW este programat să fie finalizat până în luna aprilie 2024. În 2023, compania a finalizat peste 30 de proiecte fotovoltaice, care totalizează 184 MW.

Între acestea se numără proiectul de 63 MWp de la Călugăreni, deținut de PPC Renewables Romania, cu Metka EGN Mytilineos, ca EPC, și Roata, deținut de Alerion, cu Sunnerg Renewable Service, ca EPC. Mai multe proiecte sunt descrise în site-ul www.waldevar.com.

Cu o capacitate de construcție de 2,5 MW pe zi, WALDEVAR Energy  “este dovada angajamentului și a excelenței în promovarea unui viitor cât mai verde și în reducerea continuă a costului energiei”, afirmă Christian Leonte, Director Business Development WALDEVAR Energy S.R.L.

Compania are la dispoziție peste 600 de specialiști și o flotă proprie de peste 65 de utilaje de ramming dedicate construcției de parcuri fotovoltaice. WALDEVAR Energy oferă servicii complete de proiectare, studii specializate, construcții civile specifice, instalarea structurilor fixe și a sistemelor tracker, a echipamentelor, testarea și punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltaice. De asemenea, compania asigură conectarea eficientă la rețeaua electrică, inclusiv lucrări în rețeaua de înaltă tensiune, cu autorizare ANRE. Oferta WALDEVAR Energy se completează cu servicii de mentenanță post-instalare, garantând funcționarea optimă a centralelor fotovoltaice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *