Acasă » Electricitate » Usain Bolt a lansat propriul vehicul electric cu două locuri, care costă minimum 10.000 USD

Usain Bolt a lansat propriul vehicul electric cu două locuri, care costă minimum 10.000 USD

31 mai 2019
Electricitate
Energynomics

Compania de mobilitate a sportivului american Usain Bolt a lansat săptămâna trecută un vehicul cu două locuri electric și cu emisii zero.

Denumit Bolt Nano, vehiculul a fost prezentat și la conferința VivaTech de la Paris. Deși informații detaliate despre vehicul nu au fost încă dezvăluite, prețurile încep de la 9.999 dolari, livrările începând cu 2020, potrivit CNBC.

Cei interesați de Bolt Nano pot depune un depozit rambursabil de 999 de dolari pentru a rezerva un vehicul, care are o baterie interșanjabilă și are scaune pentru un pasager în față și unul în spate. Vehiculele sunt suficient de mici încât să permită parcarea a patru astfel de unități, pe un singur loc normal.

Lansarea Bolt Nano a avut loc în același timp cu una de scutere electrice, la Paris. Utilizatorii serviciului de scutere își localizează vehiculele prin intermediul unei aplicații, plătindu-și călătoria prin intermediul unui cont bancar. În SUA costul este de un dolar pentru a debloca un scuter, urmat de o taxă de 15 cenți pe minut.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *