Acasă » Petrol și Gaze » Transmițătoare de presiune ușor de integrat de la Keller (P)

Transmițătoare de presiune ușor de integrat de la Keller (P)

13 septembrie 2021
Petrol și Gaze
energynomics

Datorită tehnologiei Chip-in-Oil (CiO) dezvoltată la Keller, tendința către miniaturizare devine acum realitate. În transmițătoarele de presiune de la Keller Seria 4 LC … 9 LC, circuitul integrat ASIC special pentru procesarea semnalului este montat direct lângă senzorul de presiune, în aceeași carcasă, în ulei și cu absența aerului. Acest lucru oferă o serie de avantaje în ceea ce privește aplicarea: toate componentele cheie de măsurare a presiunii sunt acum protejate împotriva riscurilor de umiditate și condens. Cablajul interior folosește fire scurte, ușor de conectat, în timp ce conductele de sticlă rezistente la presiune sinterizate alimentează semnalele emițătorului. Împreună cu carcasa de oțel de înaltă calitate, formează o cușcă Faraday în jurul sistemului de măsurare, acționând precum condensatori de alimentare. Acest lucru face ca tehnologia CiO să fie complet rezistentă la RFI până la intensități de câmp de 250 V / m și pentru frecvențe de până la 4 GHz.

Transmițătoarele de presiune din gama LC 4 … 9 LC oferă două semnale de ieșire: o ieșire de tensiune analogică proporțională și o interfață digitală de circuit inter-integrat (I2C). Semnalul ratiometric elimină necesitatea unei referințe de tensiune costisitoare în electronica de suport la convertorul A / D, fără niciun efort și cheltuială suplimentară pentru compensare și calibrare. Pentru o alimentare de tensiune de 5,0 V, semnalul de ieșire este specificat între 0,5 și 4,5 V. Transmițătoarele asigură protecție constantă împotriva supratensiunii și inversării polarității pe toate liniile până la ± 33 VDC.

Cu o ieșire analogică, emițătoarele pot fi utilizate la temperaturi cuprinse între -40 ° C și +150 ° C, iar cu o ieșire I2C intervalul este de la -40 ° C la +80 ° C. Domeniile de presiune la scară completă pentru versiunea analogică se extind de la 2 bari la 1’000 bari, iar pentru versiunea digitală de la 2 bari la 200 bari. Rata de eșantionare internă oferă un interval dinamic foarte bun de 2 kHz. Consumul redus de energie în timpul funcționării continue este un alt avantaj. În acest sens, versiunea digitală necesită mai puțin de 3 mA, iar versiunea analogică necesită aproximativ 8 mA.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.