Acasă » Electricitate » Transelectrica va investi 400 de milioane de lei în 2018

Transelectrica va investi 400 de milioane de lei în 2018

5 iulie 2018
Electricitate
energynomics

Compania naţională de transport al energiei electrice Transelectrica are planificate pentru acest an investiții de 400 de milioane de lei, din care circa 120 de milioane de lei sunt pentru proiecte noi, spune directorul general executiv al societății, Adrian Constantin Rusu.

Conducerea Transelectrica s-a întâlnit marți cu reprezentanții contractorilor și furnizorilor săi în vederea identificării măsurilor de optimizare a procesului de derulare a contractelor de investiții și de mentenanță. Scopul întâlnirii a fost de a identifica măsurile care să faciliteze urgentarea programului de investiții și de mentenanță al companiei, conform focus-energetic.ro

”Principalul obiectiv al Transelectrica este realizarea efectivă a investițiilor, ceea ce se va traduce pe termen lung prin sustenabilitate și predictibilitate pentru companie, acționari și pentru investitori. Este strategic să dezvoltăm o viziune orientată spre investiții, să îmbunătățim substanțial cuantumul investițiilor și ne canalizăm toate eforturile pe această direcție, iar aceste întâlniri sunt esențiale.

”Transelectrica are anul acesta un plan de investiții de peste 400 de milioane de lei, din care circa 120 de milioane de lei sunt pentru proiecte noi. Este un plan foarte serios, iar rețeaua de transport al energiei electrice are nevoie de investiții și de mentenanță și pe aceste activități ne concentrăm toate eforturile”, a declarat Adrian Constantin Rusu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *