Acasă » Evenimente » Nu rata! » Tehnologii inovatoare pentru nZEB

Tehnologii inovatoare pentru nZEB

25 mai 2015
Evenimente
Gabriel Avăcăriței

Pe 28 şi 29 mai 2015, AIIR-Filiala Valahia împreună cu Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor-UTCB şi Ordinul Auditorilor Energetici din România (OAER) organizează cea de-a VII-a Conferinţă Internaţională Performanţa Energetică a Clădirilor şi Instalaţiilor Aferente, cu titlul: “Tehnologii Inovatoare pentru nZEB”.

Anul acesta RCEPB 2015 va contoriza a VII-a ediţie, cu o tematică diversă şi orientată spre asigurarea “performanţei energetice a clădirilor şi instalaţiilor aferente”. Vor fi prezentate numeroase proiecte naţionale şi internaţionale în domeniul clădirilor nZEB, pasive, verzi etc., în domeniul tehnologiilor moderne de instalaţii şi materiale de construcţii. Keynote-speakeri internaţionali şi reputaţi specialişti din România, împreună cu preşedinţi de asociaţii şi reprezentanţi la vârf din ministere şi instituţii de interes naţional sau internaţional vor aduce în faţa unui auditoriu de cel puţin 250 de persoane (auditori energetici, evaluatori de clădiri verzi, profesori universitari şi studenţi, arhitecţi şi ingineri etc) cele mai noi informaţii tehnice în domeniul PEC (performanţă energetică a clădirilor) şi EE (Eficientă Energetică).

Programul conferinţei include prezentările unor proiecte naţionale sau internaţionale de cercetare, de implementare a unor strategii privind formarea forţei de muncă în domeniul construcţiilor, de realizare a unor clădiri nZEB sau pasive, standarde europene de proiectare sau determinare a consumurilor de energie şi multe altele.

La bagajul de informaţii se vor adaugă inovaţiile tehnice prezentate de sponsori în cadrul conferinţei sau prin intermediul expoziţiei de echipamente şi soluţii pentru eficientizarea energetică a clădirilor.

De asemenea, auditorii energetici şi toţi specialiştii prezenţi vor fi implicaţi activ în desfăşurarea evenimentului prin intermediul sesiunilor de întrebări sau meselor rotunde.

Pentru relaţii suplimentare va invităm să vizitaţi site-ul www.rcepb.ro.

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al Energynomics din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare Energynomics: site-ul, revista și evenimentele proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *