Acasă » Evenimente » Târgul Prosumatorilor RoEnergy România (17-19 aprilie 2019)

Târgul Prosumatorilor RoEnergy România (17-19 aprilie 2019)

20 februarie 2019
Evenimente
energynomics

Începând din 2019, românii pot deveni prosumatori, deci pot vinde energie în rețea ca urmare a vânzării de electricitate produsă din surse solare direct de pe acoperișul caselor.

În acest an Târgul Prosumatorilor RoEnergy se va desfășura în perioada 17-19 aprilie 2019, la București, la Rectoratul Universității Politehnice București. Va aborda teme referitoare la domeniile energiei regenerabile: solar, fotovoltaic, energie geotermală, biomasă, cogenerare, soluții de încălzire sau eficiență energetică.

De ce să vizitați Târgul RoEnergy?

Expoziția vă oferă șansa unică de a putea alege dintre zecile de echipamente și tehnologii puse la dispoziție de către companiile expozante din Germania, Austria, Italia, Polonia, Ungaria și România.

Timp de 3 zile, inginerii specializați în energia regenerabilă vor oferi vizitatorilor informații referitoare la panouri fotovoltaice, biomasă, pompe de căldură, automatizări și multe alte tehnologii care pot îmbunătăți performanțele energetice ale caselor proprii.

Pentru toți participanții și vizitatorii intrarea este liberă pe baza înregistrării la Conferința Energia solară în România care se pot efectua direct de AICI.

Evenimentul reprezintă un prilej excepțional pentru a interacționa cu investitori, autorități, experți, și factori cheie de decizie.

CITEȘTE ȘI Doar 40 de instalatori de panouri fotovoltaice înscriși în programul prosumatorilor

Partenerii Conferinței RoEnergy sunt Universitatea Politehnica București, PATRES, energiaTA, AREL, SUNE.

Dacă doriți să beneficiați de un stand expozițional în cadrul târgului puteți să rezervați un stand solicitând ofertă la info at roenergy.eu / marketing at roenergy.eu sau accesând site-ul oficial al conferinței, AICI.

energynomics.ro este partener media al RoEnergy 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *