Acasă » Evenimente externe » Sunteți invitați la EnTReC Energy Days 2022!

Sunteți invitați la EnTReC Energy Days 2022!

energynomics

Centrul de Cercetare a Tranziției Energetice – EnTReC al Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) vă invită la Zilele Energiei EnTReC 2022. În perioada 25-27 mai, au loc trei zile de întâlniri publice în format hibrid și clasic dedicate eficienței energetice.

ZIUA 1: Tehnologii avansate de energie regenerabilă (eveniment public hibrid)

este dedicată celor mai recente tehnologii în domeniul surselor regenerabile. Vor fi prezentate soluții integrate de energie regenerabilă în clădiri în contextul proiectelor EnTReC în curs de desfășurare, menite să sporească eficiența energetică a clădirilor campusului UTCN.

ZIUA 2: Lansarea proiectului DoItSmarter (masă rotundă)

finanțat prin granturi din partea Islandei, Liechtenstein și Norvegiei prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului Energetic Român”.

ZIUA 3: Acțiuni de sprijinire a IMM-urilor în implementarea proiectelor de eficiență energetică (eveniment public cu prezență fizică)

este conceput ca un cadru în care reprezentanți ai administrației centrale și locale, asociații profesionale, reprezentanți ai IMM-urilor și ai mediului academic vor discuta despre mecanismele, instrumentele și acțiunile care pot sprijini IMM-urile în vederea implementării de proiecte de eficiență energetică.

Vă puteți înregistra AICI!

 

Expertiza Centrului de Cercetare pentru Tranziția Energetică – EnTReC a fost dobândită prin participarea activă în consorții de cercetare interdisciplinare în cadrul unor proiecte științifice sau prin cooperare științifică internațională în cadrul unor proiecte europene.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.