Acasă » Electricitate » SIXT Group aduce vehiculele electrice BYD în România prin New Kopel Car Import

SIXT Group aduce vehiculele electrice BYD în România prin New Kopel Car Import

12 septembrie 2018
Electricitate
energynomics

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group România, a devenit importator al autobuzelor și vehiculelor electrice BYD pentru țara noastră. BYD este cel mai mare producător și vânzător de automobile electrice și autobuze din întreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vândute anual.

Potrivit comunicatului transmis de SIXT Group România, autobuzele BYD sunt unice prin autonomia lor ridicată, capacitățile de încărcare AC, care se traduc în costuri reduse de infrastructură și de încărcare, garanția extinsă a bateriilor și a sistemelor, performanțele eficiente de regenerare / frânare și autobuzele moderne de calitate.

SIXT Group România va dezvolta un concept puternic de vânzări cu toate componentele (depozit de piese, servicii, task force etc), cu disponibilitate zilnică. “Pentru SIXT Group România, care activează deja în România de 15 ani, acest parteneriat este unul strategic care ne aduce mai aproape de viitor și ne permite să ne extindem gama de servicii”, a declarat Tal Lahav CEO SIXT Group România. El a anunțat că intenționează dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu BYD. „Vom avea activități de vânzare și de post-vânzare pentru o mai bună asimilare, educare și înțelegere a importanței soluțiilor de transport electric în România”, spune Tal Lahav, în comunicatul de presă amintit.

BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice în întreaga lume, având o prezență europeană semnificativă, cu ambele instalații de producție în Ungaria și Franța, precum și cu multe autobuze în Italia, Anglia, Olanda, Israel și multe altele. Autobuzele BYD variază de la autobuze articulate de 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri și autobuze articulate de 18 metri.

Cu peste 220.000 de angajați, BYD se prezintă drept un pionier în parcursul către un ecosistem cu emisii zero, după o experiență de peste 20 de ani în domeniul cercetării, dezvoltării și al producției bateriilor, fapt ce se traduce prin cea mai mare capacitate de producție a bateriei de tip fier-fosfor.

Despre SIXT Group România

SIXT Group România a intrat în România ca prima companie de leasing operațional și este în prezent una dintre companiile de top în zona de rent-a-car și de leasing operațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.