Acasă » Electricitate » Saulo Spaolanse lasă locul Florentinei Totth la conducerea Schneider Electric România

Saulo Spaolanse lasă locul Florentinei Totth la conducerea Schneider Electric România

29 ianuarie 2014
Electricitate
Bogdan Tudorache

Schneider Electric România va avea un nou preşedinte începând cu săptămâna viitoare. Astfel, Florentina Totth îi va lua locul lui Saulo Spaolanse, care-şi încheie la 1 februarie mandatul început în 2011, fiind primul manager român al filialei locale şi prima femeie care preia această funcţie, a anunţat miercuri compania. Saulo Spaolanse va ocupa o funcţie similară la conducerea subsidiarei Schneider Electric din Singapore.

Până la data preluării poziţiei, Totth ocupă funcţia de vicepreşedinte al Diviziei Energy în cadrul companiei.

Ea are experienţă în vânzări, marketing şi management general, cariera sa fiind legată în special de industria IT&C. Anterior achiziţiei APC de către Schneider Electric, Florentina Totth a construit organizaţia locală APC România, ocupând funcţiile de District Manager (2003-2007), Country Manager România (2007-2008) şi Country Manager România şi Bulgaria (2008-2009). Ulterior, ea a făcut parte din echipa de top management a Schneider Electric România, având responsabilitatea gestionării mai multor divizii: IT, Power Solutions & Services, Buildings şi Energy, se arată într-un comunicat al companiei.

„În perioada următoare, ne-am propus să ne menţinem obiectivele de creştere prin misiunea noastră de a ajuta companiile şi populaţia să utilizeze într-un mod mai eficient resursele de energie”, a afirmat Totth.

Schneider Electric are operaţiuni în pese 100 de ţări, fiind specializată în managementul energiei, dar are o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial.

Autor: Bogdan Tudorache

Activ în presa economică și de afaceri de 26 de ani, Bogdan a absolvit Dreptul, apoi a urmat cursuri intensive de economie și Business English. A avansat până în poziția de redactor-șef încă din 2006 și a asigurat managementul și politica editorială pentru numeroase publicații economice dedicate în special comunității investitorilor străini în România. Din 2003 și până în 2013 a fost activ mai ales în sectorul financiar-bancar. A început colaborarea cu Energynomics în 2013, remarcându-se prin cunoștințe avansate ale piețelor, comunităților de afaceri și un stil editorial matur, atât în limba română, cât și în engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.