Acasă » Petrol și Gaze » Rompetrol Downstream a deschis două stații noi în prima jumătate a lui 2016

Rompetrol Downstream a deschis două stații noi în prima jumătate a lui 2016

4 august 2016
Consumatori
energynomics

KMG International, prin intermediul companiei Rompetrol Downstream, a deschis două stații noi în prima jumătate a anului și a continuat modernizarea stațiilor existente, investițiile de până acum fiind de peste 7 milioane USD. Până la finalul anului 2016, compania și-a planificat să extindă reţeaua din România cu alte 9 staţii noi de alimentare.

Fiecare dintre stațiile noi are în medie 15 angajați şi păstrează elementele definitorii ale conceptului de staţii lansat de companie la sfârșitul anului 2013, respectiv noi elemente de identitate vizuală (logo Rompetrol), cât și reorganizarea spațiului interior într-un stil modern.

În ceea ce privește modernizarea stațiilor, au fost finalizate lucrările pentru 130 de stații, din care 91 au fost modenizate în înterior având magazin Hei, iar 2 dintre stații sunt reconstrucții totale.

105 parteneriate prin programul “Fii dealer Rompetrol”

În paralel cu proiectul de modernizare, compania desfășoară și programul “Fii dealer Rompetrol”, care pune accent pe optimizarea și îmbunătățirea performantelor financiare și operaționale ale Grupului în România.

Acesta vizează transferul benzinăriilor Rompetrol din administrarea companiei în cea a partenerilor/dealerilor. De asemenea, își propune o mai bună administrare a stației și o creștere a implicării angajaților, veniturile acestora fiind în strânsă legătură cu performanțele obținute.

Până în prezent sunt încheiate 105 parteneriate cu diverși antreprenori sau foști angajați ai stațiilor Rompetrol, din care 98 sunt deja operaționale. În perioada următoare programul va continua, 31 de stații fiind disponibile pentru cei interesați.

56 de staţii DODO au fost modernizate, adaptate noului concept Rompetrol, iar alte 34 de staţii urmând să parcurgă programul de rebranding până la finalul acestui an.

În România, compania operează peste 700 de puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii Rompetrol, staţii Rompetrol Partener, statii Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 metri cubi) 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău.

4 comentarii la „Rompetrol Downstream a deschis două stații noi în prima jumătate a lui 2016”

  1. Foarte bine! Din 2007 până acum grupul Rompetrol a investit două miliarde de dolari în România. Contribuțiile la bugetul de stat au fost de peste 12 miliarde dolari în ultimii șapte ani.

  2. Este important de mentionat faptul ca, În 2015, Rompetrol Downstream a plătit către bugetul de stat peste 30 de milioane lei (aproximativ 7 milioane Euro), fără a include suma aferentă accizelor din carburanți. Asta înseamnă un sprijin important pentru economie!

  3. Benzinarii noi si moderne inseamna mai multi clienti si mai multumiti. Este adevarat ceea ce au spus cei de la Rompetrol:
    „Foarte tare! „Măsurile luate în cadrul modernizării stațiilor ne-au asigurat o creștere a numărul persoanelor care au vizitat stațiile Rompetrol – cu 30% mai mult în luna iunie, comparativ cu începutul anului 2016.”

  4. Acestea sunt beneficiile aduse de companiile mari pentru Romania: noi locuri de munca directe si indirecte. Pentru benzinării e nevoie de angajați și acei oameni vor putea trăi din salariile primite! Deja la Rompetrol lucreaza peste 5.000 de oameni direct si peste 50.000 indirect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *