Acasă » Evenimente externe » România Eficientă Forum: Buildings Fit For 55 – Conferință Online (22 noiembrie)

România Eficientă Forum: Buildings Fit For 55 – Conferință Online (22 noiembrie)

16 noiembrie 2021
Evenimente externe
energynomics

Cea de-a treia ediție a Forumului România Eficientă, o conferință internațională dedicată eficienței energetice în clădiri, va avea loc online în data de 22 noiembrie a.c., între orele 11:00 și 13:15. Conferința va fi transmisă LIVE pe site-ul România Eficientă și pe paginile de Facebook ale România Eficientă și Energy Policy Group.

Ediția de anul acesta are loc în contextul revizuirii Directivei privind Performanța Energetică a Clădirilor și al Pachetului legislativ Fit for 55, care urmărește reducerea emisiilor de CO2 din UE cu 55% până în 2030, rolul clădirilor fiind esențial în atingerea acestei ținte. Evenimentul va reuni experți, autorități publice și reprezentanți ai industriei pentru a dezbate oportunitățile și provocările sectorului eficienței energetice în clădiri în România și în regiune.

Forumul este organizat în cadrul Programului România Eficientă, cel mai mare proiect multianual de promovare a eficienței energetice în clădiri cu finanțare privată.

Dezvoltat de EPG și finanțat de OMV Petrom, proiectul are componente de informare și educare, de conștientizare a beneficiilor aduse prin creșterea performanței energetice a clădirilor, precum și lucrări de renovare aprofundată, la standarde nZEB, a mai multor școli publice din diferite regiuni geografice ale țării. Participarea dumneavoastră este deosebit de importantă pentru calitatea discuțiilor și reușita evenimentului.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri puteți să ne scrieți la adresa de email denisa.diaconu@enpg.ro

OMV Petrom este sponsor oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *