Acasă » Evenimente » Nu rata! » Romania Blockchain Summit – Summit-ul Europei de Sud-Est (14 aprilie, 2020)

Romania Blockchain Summit – Summit-ul Europei de Sud-Est (14 aprilie, 2020)

30 ianuarie 2020
Evenimente
energynomics

Romania Blockchain Summit 2020 este cea de-a doua ediție a celui mai mare Summit al industriei organizat în Europa de Sud-Est, care reunește sectorul românesc, factorii de decizie politici, dezvoltatorii, cercetătorii, antreprenorii și liderii globali și inovatorii din industria blockchain.

Misiune

Promovarea beneficiilor tehnologiei blockchain și a oportunităților de utilizare drept una dintre cele mai importante opțiuni pentru progresul economic și social atât la nivelul României, cât și la nivelul Uniunii Europene.

Dintre obiective

Promovarea către comunitatea internațională blockchain a noului cadru legislativ favorabil industriei adoptate de autoritățile române și politica publică pentru blockchain asumată de Guvern.

O platformă de socializare și întâlniri de afaceri care conduc la noi parteneriate care vor genera noi proiecte de succes în industria blockchain.

Promovarea abilităților, experienței și cunoștințelor experților blockchain din România.

Stabilirea unui dialog între Guvernul României, autoritățile de reglementare și sectorul privat din zona blockchain.

Locul de desfășurare – JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Marcat de moștenirea dinamică a orașului, JW Marriott București Grand Hotel are reputația unui reper al luxului modern în capitala României. Renumit pentru serviciile meșteșugite, selecția epicureică diversă și eleganța spațiilor de primire, este un cadru de înalt nivel pentru evenimente excepționale, experiențe autentice și călătorii inspirate.

Contact

Website

Facebook

LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *