Acasă » Electricitate » Rockwell Automation deschide birouri în România și Ungaria

Rockwell Automation deschide birouri în România și Ungaria

7 iunie 2016
Electricitate
energynomics

Rockwell Automation Inc., cea mai mare companie din lume dedicată automatizării și informatizării industriale, se extinde în Europa Centrală și de Est prin inaugurarea a două birouri, în România (București) și în Ungaria (Budapesta).

“Deși facem afaceri în aceste țări de câțiva ani, activitățile noastre locale au fost coordonate de la biroul din Praga, susținut de, spre exemplu, Vestra pentru Romania”, spune Peter Rozek, directorul operațiunilor de vânzări în Ungaria și România.

“Vom continua să lucrăm îndeaproape cu membrii locali ai rețelei noastre de parteneri (PartnerNetwork) și să clădim pe baza relațiilor deja stabilite în ambele țări. Aceste două piețe sunt importante pentru noi, iar cele două centre noi ne ajută să susținem cel mai bine industriile și să ne servim clienții”, a explicat el.

“Această extindere face posibil accesul la un service foarte bun pentru manufacturierii din regiune”, comentează Reto Berner, director de vânzări EMEA la Rockwell Automation. “Scopul nostru este acela de a ne susține clienții să devină și să rămână competitivi la nivel global. Acest lucru se întâmplă și prin faptul că-I ajutăm să treacă la un mod inteligent de manufacturare, care a devenit promotorul numărul unu al industriilor și țărilor de pe întreg globul”, a continuat Reto Berner.

Compania Vestra, specializată în vânzarea de echipamente pentru companiile de utilități, anunța în septembrie 2015 că a devenit distribuitor exclusiv pe piața din România a echipamentelor marca Rockwell Automation.

”Am câștigat dreptul de a deveni furnizor exclusiv al produselor Rockwell Automation pe piața din România în urma unui concurs la care au participat patru companii și a unor negocieri intense derulate timp de 18 luni. Mandatul pe care l-am obținut constituie o veritabilă provocare pentru noi, echipa Vestra, un brand nou în piață, dar care beneficiază de experiența și expertiza de peste 20 de ani pe care Elsaco a consolidat-o în România”, declara la acea vreme Vlad Iftime, director general executiv al Vestra.

Vestra este cea mai nouă companie din grupul de firme Elsaco, unul dintre furnizorii de top pentru industria energetică din România. Fondată în 2015, prin externalizarea diviziei de distribuție și vânzare echipamente destinate sectorului de utilități, compania a închis primul an de existenţă cu 60 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 78 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.