Acasă » Evenimente » Premiera anului – candidaturile anului 2017 la energynomics Awards

Premiera anului – candidaturile anului 2017 la energynomics Awards

20 noiembrie 2017
Evenimente
energynomics

Continuăm să prezentăm candidaturile anului 2017 la premiile energynomics.ro, cu secțiunea Premiera anului. Numai unul dintre proiectele de mai jos va fi recompensat în cadrul Galei din 7 decembrie, dar fiecare companie și toți oamenii implicați în aceste proiecte merită respectul nostru și o promovare cât mai largă. Mulţumim tuturor companiilor şi personalităţilor care s-au implicat în acest efort de conturare a imaginii industriei energetice româneşti în 2017 prin reuşitele sale!

E.ON Flash, un instrument 100% online pentru furnizarea de energie

Web-banner-fost-early-bird-2

E.ON Flash este un nou furnizor de energie pe piața românească, dezvoltat pentru a furniza produse și servicii 100% online consumatorilor care doresc să își schimbe furnizorul de gaz și electricitate, în contextul liberalizării pieței.

Într-o industrie tradițională, o mică echipă vizionară care a lucrat într-un mediu de lucru agil, de tip start-up, a lansat COMPANIA DIGITALĂ 100% E.ON Flash, într-un interval de trei luni.

Principalii piloni ai companiei sunt: să ofere 100% experiență digitală tuturor clienților, să furnizeze produse inovatoare și personalizate, să se concentreze asupra educației pe piața energiei.

În contextul transformării digitale, E.ON Flash vine cu o experiență 100% online. Consumatorii care doresc să își schimbe furnizorul de energie pot semna un contract online în doar câteva minute pe eonflash.ro. Mesajul companiei către piață este: „Fără cozi, fără hârtie! Energie liberă ca tine”.

Ringhel Team SRL – Aplicațiile software de gestiune a activității de furnizare gaze naturale GeFEE Gas și GeFEE Web Gas

Într-o piață foarte complexă și în continuă transformare precum cea a gazelor naturale, Ringhel Team a dezvoltat, în premieră în România, suita de aplicații software GeFEE Gas care răspunde perfect nevoilor furnizorilor, la nivel de management, operațional și raportare către autorități. Aplicațiile sunt realizate dedicat pentru activitatea furnizorilor de gaze naturale, ținând cont de fluxurile și specificitățile acestei piețe, de cerințele legislative și ale autorităților.

Suita de aplicații software GeFEE Gas este formată din două platforme, desktop și web, care acoperă integral activitatea furnizorilor de gaze prin fluxuri complementare. Cele două platforme sunt integrate nativ, au baza de date comună, făcând posibilă operarea informațiilor o singură dată și actualizarea datelor în timp real. Până la sfârșitul lui 2017, suita GeFEE Gas va include și platforma de Trading gaze naturale.

În mai puțin de un an de la lansare, platformele GeFEE Gas sunt utilizate de peste 10 furnizori importanți, precum: CEZ, MET, Forte Gaz, Nova, Entrex etc, iar peste 10% din cantitatea de gaz din România este gestionată prin aplicațiile GeFEE Gas. Peste 50.000 de persoane, profesioniști sau consumatori finali utilizează platformele GeFEE Gas, cu impact direct în eficientizarea activității și creșterea acurateței datelor pentru profesioniști, respectiv accesul rapid la propriile informații și facilitarea interacțiunii cu furnizorul de gaze, pentru consumatori.

Rottco – Proiectul SYNERGY dedicat stațiilor independente de benzină

Obiectivul strategic al proiectului este interconectarea benzinăriilor independente din România într-o rețea națională și interactivă, cu respectarea independenței lor în afaceri. În acest proiect, Rottco acționează ca integrator și operator de rețea.

Obiectivele strategice ale proiectului SYNERGY sunt: interconectarea benzinăriilor independente românești într-o rețea națională și interactivă; să ofere servicii similare cu cele oferite de rețelele internaționale mari; să crească afacerile și valoarea pentru proprietarii de stații independente; creșterea competitivității. Astfel de obiective pot fi atinse numai prin servicii integrate, specifice rețelelor mari de distribuție.

La începutul anului 2017, sistemul ROTTCO Synergy CARD pentru flote a devenit operațional, fiind o parte importantă a proiectului principal SYNERGY. ROTTCO este prima companie românească independentă care oferă astfel de servicii în colaborare cu benzinării independente. Stațiile de distribuție sunt distribuite pe întreg teritoriul țării, pe principalele drumuri și orașe mari, oferind acoperire națională pentru transportatori. Prin aderarea la program, proprietarii de stații independente pot furniza servicii naționale cu beneficii locale, un program care menține profitul acolo unde acesta este generat, în benzinăriile independente, în beneficiul comunităților locale.

Sand Hill Petroleum România

Sand Hill Petroleum Romania SRL a devenit principalul titular și operator al blocurilor petroliere EX-1 VOIVOZI și EX-5 ADEA, situate în partea estică a Bazinului Panonic și partea de vest a României, după ce a încheiat o tranzacție de mare valoare cu fostul titular. Tranzacția a intrat în vigoare în ianuarie 2017.

Scopul investițiilor Sand Hill în bazinul Panonic este să identifice resurse convenționale de hidrocarburi, prin aplicarea tehnologiilor moderne de explorare din America de Nord, inclusiv prin achiziția și prelucrarea seismică 3D.

Sand Hill Petroleum România SRL a fost înființată în 2013 ca filială a companiei olandeze Sand Hill Petroleum BV, care are ca principal investitor compania americană de capital privat Warburg Pincus. Activitățile noastre principale includ explorarea și producția de petrol și gaze naturale. Grupul are filiale în Budapesta (Ungaria) și București (România), activitățile ambelor filiale fiind în prezent concentrate pe Bazinul Panonic.

Deși filiala românească a fost înființată în 2013 și a desfășurat cu succes activități de prospectare semnificative în bazinul Transilvaniei, investițiile majore din acest an sunt asociate celor două blocuri de petrol menționate anterior.

Shandong Kerui Petroleum Equipment – Proiectul PIPE S.R.M.P. Sidex, beneficiar Transgaz

Proiectul este prima etapă oficială în intrarea oficială a Kerui pe piața din România. Kerui a colaborat cu un partener local – IPM Partners – și a câștigat licitația lansată de Transgaz, într-un parteneriat în care Kerui a pus la dispoziție inclusiv un termen de plată flexibil, cu o linie de credit de până la 6 luni.

Nou venit pe piața românească, Kerui este un grup industrial cuprinzător, care integrează divizii de cercetare, dezvoltare și producție de echipamente petroliere de vârf, servicii tehnologice integrate în domeniul petrolier și contractarea de proiecte EPC la cheie.

România este centrul Kerui pentru țiței și gaze în întreaga Europă..

_________________________________

Zece buni cunoscători ai industriei energetice din România s-au reunit în Juriul celei de-a cincea ediții a premiilor energynomics și îşi vor exprima opțiunile şi voturile în cadrul unei dezbateri programate la finalul lunii noiembrie.
A 5-a Gală a energynomics Awards este programată pe 7 decembrie, la Cercul Militar Naţional din Bucureşti. Aflaţi detalii despre energynomics Awards – More 2017!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *