Noi membri în Consiliul de Administrație al Transgaz

0

Secretariatul General al Guvernului îi propune pe Mihaela Toader și Orosz Csaba candidați pentru funcțiile de administratori provizorii la Transgaz, conform convocatorului Adunării generale a acționarilor. Mihaela Toader este administrator public la Consiliul Județean Ilfov, iar Orosz Csaba – consultant management al SC Apa Târnavei Mari SA.

Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Transport Gaze Naturale Transgaz a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 17 iunie 2021, pentru numirea celor doi membri provizorii ai Consiliului de Administrație cu o durata a mandatului de maxim patru luni, cu posibilitatea prelungirii mandatului cu încă două luni, până la finalizarea procedurii de selecție, conform financialintelligence.ro.

Un alt punct pe ordinea de zi a AGA este aprobarea formei contractelor de mandat pentru cei doi membri provizorii care vor fi numiți în Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Transport al Gazelor Naturale ”Transgaz” și împuternicirea unui reprezentant al autorității publice tutelare pentru semnarea contractelor de mandat.

Share.

Lasă un comentariu