FEL România are o nouă conducere, cu Mihai Toader-Pasti președinte

0

Future Energy Leaders (FEL) România, programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și-a ales o nouă echipă de conducere pentru anul 2021.

Noua echipa de conducere își propune să continue programele de educație și profesionalizare a tinerilor din domeniul energiei, de informare și conștientizare a consumatorilor de energie din România, respectiv de formulare a unor analize și recomandări de politici publice, prin invitație la dialog a părților interesate și promovarea transparenței decizionale.

Noua echipă a comitetului director, responsabilă de coordonarea programului pentru anul 2021, este formată din: Președinte – Mihai Toader-Pasti, General Manager – Georgian Albu, Community Manager – Bogdan Leu, Impact Manager – Dalia Stoian, Communication & Media Manager – Adrian Vintilă, Partnership Manager – Roxana Tompea și Public Affairs Manager – Rareș Hurghiș.

CNR-CME felicită nouă echipa a FEL România și apreciază că proiectele promovate în anul 2020, precum profesionalizarea tinerilor din domeniul energiei, respectiv diseminarea oportunităților oferite de Pactul Verde European, vor fi continuate și în 2021. „Apreciem dinamismul și entuziasmul tineresc al echipei”, a declarat Ștefan Gheorghe, Director General Executiv al CNR-CME.

Mihai Toader-Pasti este cofondator și general manager EFdeN, a participat la trei ediții ale celei mai importante competiții de case solare, Solar Decathlon. A cofondat EnergiaTa.org, proiect ce își propune facilitarea producției de energie regenerabilă pentru utilizatorii casnici. Mihai face parte din ”Forbes 30 sub 30”, este Aspen Young Leader și co-președinte al Eisenhower Youth Leaders. În 2019, Mihai Toader-Pasti a primit premiul pentru Tânărul energetician al anului, în cadrul Galei Premiilor Energynomics.

FEL România este un program inițiat și coordonat de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din Comunitatea globală Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council.

Share.

Lasă un comentariu