energynomics.ro Magazine Q3 2016 se lansează pe 20 septembrie la IEAS

0

Un nou număr al revistei energynomics.ro Magazine se va lansa marţi, 20 septembrie, în cadrul IEAS 2016. 184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, îşi vor începe drumul către profesioniștii din industria energetică din România, managerii celor mai active companii și oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

energynomics.ro Magazine este distribuită gratuit prin curier direct către mai bine de 1.000 de destinatari atent selectați din rândul celor mai influente și dinamice personalități ale energeticii românești. Peste 100 de companii și sute de experți de vârf au acces în fiecare trimestru la energynomics.ro Magazine, o publicație premium care acoperă temele de maximă actualitate (eficienţă energetică, impactul votului britanic pro-Brexit, strategia energetică naţională, modificările de priorităţi la nivelul marilor companii, perspectivele de dezvoltare ale sectorului de petrol şi gaze, infrastructura de alimentare pentru automobilele electrice), din perspectiva autorităților (între care Victor Grigorescu, Corina Popescu, Cristian Buşu şi Iulian Iancu) și managerilor de top (între care Mark Wagley, George Costache, Eric Stab, Liviu Ilaşi), precum și a unor experți cu mare influență şi bun renume în industrie.

Câteva titluri:

  • Mark Wagley, ROPEPCA: Haideți să păstrăm joburile și veniturile în România!
  • George Costache, Siemens România: Eficiența energetică rămâne un obiectiv pe agenda consumatorilor industriali
  • Eric Stab, ENGIE România: Electrica devine un model de transformare pentru guvernanţă corporativă
  • Cristian Buşu, Ministerul Energiei: Hidroelectrica ar putea ieşi pe bursă cu până la 23% din acţiuni
  • Liviu Ilaşi, CONPET SA: Proiectul PEOP este o soluţie la actualul context geopolitic al Mării Negre

energynomics.ro Magazine va fi distribuită pe întreaga durată a expoziției IEAS 2016 (20-23 2016, Palatul Parlamentului). Peste 400 de companii și sute de experți de vârf vor avea acces imediat și gratuit la energynomics.ro Magazine, precum și oportunitatea de a discuta cu membrii echipei noastre editoriale la standul energynomics.ro. Din 25 septembrie, revista va fi distribuită prin curier către circa 1.000 de destinatari atent selectați din rândul celor mai influente și dinamice personalități ale energeticii românești.

Este ediţia cu numărul 12 al energynomics.ro Magazine, publicație care și-a găsit drumul spre partenerii strategici și instituționali și se bucură deja de sprijinul a numeroși parteneri comerciali din industria energetică și din sectoarele conexe. Menținem perspectiva integrată a întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, termoficare – și o secțiune de interes general.

Dacă vrei să primești revista energynomics.ro Magazine, în format tipărit, scrie-ne la adresa office la energynomics.ro, pentru a te include în lista de distribuție.

Dacă vrei să ne propui o temă, o colaborare editorială sau publicitară, scrie-ne pe adresa gabriel.avacaritei la wing-media.com.

Share.

Despre Autor

Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al energynomics.ro din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare energynomics.ro: site-ul, revista, emisiunea TV și evenimentele proprii.

Lasă un comentariu