Acasă » Electricitate » Retehnologizarea hidrocentralei Vidraru se amână din nou

Retehnologizarea hidrocentralei Vidraru se amână din nou

27 aprilie 2020
Electricitate
Energynomics

Licitația pentru retehnologizarea hidrocentralei Vidraru a fost anulată, potrivirtinformațiilor care apar în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP), în condițiile în care nicio ofertă nu a putut fi acceptată.

Motivul anulării: Au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme, iar conform Art. 225 din Legea 99/2016 (1) lit. a) “Entitatea contractantă are obligaţia de a anula procedura de atribuire a contractului sectorial/acordului-cadru în următoarele cazuri: dacă nu a fost depusă nicio ofertă/solicitare de participare sau nu a fost depusă nicio ofertă/solicitare de participare admisibilă”, conform informațiilor SEAP citate de e-nergia.ro.

La licitație se înscriseseră cinci ofertanți, la finalul anului trecut: VOITH HYDRO Gmbh & Co KG Austria, Consorțiul ROMELECTRO SA – LITOSTROJ ENGINEERING a.s., Asocierea GE Hydro France SAS – Elecnor SA – Grid Solutions Romania SRL, Asocierea GULSAN INSAAT SANAYI TURIZM NAKLIYAT VE TICARET a.s. –ZHEFU Holding Group Co. LTD și SINOHYDRO CORPORATION LIMITED.

Criteriul de atribuire al contractului era cel mai bun raport preţ-calitate.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.