Acasă » Reguli privind protecția datelor personale

Reguli privind protecția datelor personale

Începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare noul Regulament General pentru Protecția Datelor (GDPR).

Ținând cont de prevederile noului regulament nr. 679/2016, aplicabil începând cu data de 25.05.2018, vă informăm că datele dumneavoastră de contact se află în baza noastră de date, fiind obținute în mod direct ca urmare a unor corespondențe anterioare, datorită calității de client, beneficiar sau furnizor al societății noastre, ca urmare a înregistrării cu ocazia unui eveniment la care ați participat sau în urma colectării ei din medii de informare care au caracter public.

WING MEDIA ENERGY CONSULTING, publisher al platformei de comunicare energynomics.ro, prelucrează date cu caracter personal (nume și prenume, loc de muncă, funcție deținută, numere de telefon/fax, adresa de serviciu, e-mail) atât în scop contractual, cât și pentru a vă ține la curent cu activitățile noastre.

Considerăm că este important să va protejăm confidențialitatea și să vă informăm cu privire la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, pentru a vă contacta prin e-mail, newsletter, telefon, marketing sau alte materiale promoționale ce au ca subiect evenimentele și activitatea WING MEDIA ENERGY CONSULTING. Dorim să vă asigurăm că am luat măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastră.

În cazul în care nu mai doriți să fiți informat despre serviciile și evenimentele energynomics.ro vă rugăm să transmiteți o solicitare pentru DEZABONARE la adresa dpo AT energynomics.ro. Vă reamintim că vă puteți dezabona automat folosind link-ul inclus în fiecare mesaj pe care îl transmitem către dumneavoastră. Totodată, dacă v-ați dezabonat din greșeală, va fi necesar să ne transmiteți o solicitare pentru REABONARE la adresa dpo AT energynomics.ro.

1. Principii de protecție a datelor

 • Colectarea datelor personale se va face numai în scopurile specificate, explicite și legitime pentru ca dumneavoastră să primiți în continuare, dacă doriți, newsletter-ul energynomics.ro și anunțurile legate de activitățile organizate sau susținute de energynomics.ro.
 • Datele nu vor fi procesate către terți într-o manieră incompatibilă cu acele scopuri;
 • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
 • Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă și transparentă;
 • Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră ce asigura securitatea necesară;
 • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe decât în cazul în care acest lucru este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
 • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea și ștergerea acestora, împotrivirea sau restricționarea de la procesarea datelor, cât și de la dreptul de portabilitate al datelor.

2. Datele personale

 • Date personale înseamnă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoană subiect).
 • Datele personale includ toate tipurile de informații directe sau indirecte (și anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoană subiect, cum ar fi nume, dată de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon etc.

3. Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectăm pot include următoarele: numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte date de contact similare.

4. Scopul colectării datelor personale

Trimiterea de newsletter-e și alte anunțuri electronice legate de activitățile organizate sau susținute de energynomics.ro.

5. Utilizarea datelor personale

 • Vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate și vom stoca datele doar atât cât este necesar pentru scopul mai sus menționat.
 • Accesul la datele personale este strict limitat personalului energynomics.ro.
 • Informațiile cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și că urmare a unor cereri expres formulate.
 • Dacă utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale / doresc încetarea folosirii datelor personale de către energynomics.ro, aceștia sunt rugați să contacteze DPO la adresa de email dpo AT energynomics.ro.

6. Securitatea procesării

Vom procesa datele în mod sigur, vom aplica și menține măsuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o rețea, cât și împotriva oricărei alte forme de procesare ilegală.

Întrebări legate de securitatea datelor personale pot fi trimise către DPO la adresa de email dpo AT energynomics.ro.

7. Accesul și rectificarea sau ștergerea datelor personale

 • Clienții au dreptul de a solicita în orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, ștergerea sau restricționarea procesării datelor colectate.
 • Pentru păstrarea datelor personale actualizate, recomandăm utilizatorilor să ne informeze despre orice schimbare sau discrepanță.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obține informații legate de datele personale (ex. dacă la solicitarea unui terț, am stocat sau am prelucrat oricare din datele dvs. cu caracter personal), vă rugăm contactați DPO la adresa de email dpo AT energynomics.ro.

Dacă nu doriți să primiți / să mai primiți newsletter-e de la energynomics.ro sau considerați că abonarea dvs. s-a realizat din greșeală, puteți trimite un mesaj la dpo AT energynomics.ro. Odată ce v-ați exprimat dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.