Acasă » Electricitate » Program de plecări voluntare la Transelectrica

Program de plecări voluntare la Transelectrica

21 martie 2019
Distribuţie
energynomics

Transelectrica a inițiat un plan de plecări voluntare, prin care oferă pachete compensatorii de până la zece salarii. Circa 49 de angajați au decis să părăsească operatorul rețelei.

“Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a derulat la începutul lunii martie, în conformitate prevederile art. 55, lit. b din Codul Muncii, coroborat cu prevederile art. 2.62 din Contractul Colectiv de Muncă aplicabil, un program de plecări voluntare (încetare a Contractului Individual de Muncă în mod voluntar), având ca scop reorganizarea și eficientizarea activității Companiei. Au solicitat încetarea Contractului Individual de Muncă în mod voluntar 49 de angajați, aceasta devenind efectivă din data de 15 martie”, susține Transelectrica, potrivit e-nergia.ro.

”La elaborarea condițiilor minime de încadrare în program, s-au avut în vedere și criterii privind categoriile de personal, astfel încât să nu fie afectată siguranța în funcționare a Sistemului Electroenergetic Național”, arată compania.

Compania are circa 2.000 de angajaţi în structura centrală şi în cele opt sucursale.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *