Acasă » Interes general » Primăria Capitalei a lansat o nouă licitație pentru achiziția a 100 de autobuze electrice

Primăria Capitalei a lansat o nouă licitație pentru achiziția a 100 de autobuze electrice

19 iunie 2022
Interes general
energynomics

Primăria Municipiului București a relansat astăzi în SEAP licitația pentru achiziționarea a 100 de autobuze electrice și a infrastructurii de încărcare necesară acestora, pentru modernizarea transportului public în comun din Capitală.

Valoarea totală estimată pentru achiziționarea celor 100 de autobuze electrice este de circa 304,7 milioane lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, potrivit financialintelligence.ro.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 18 iulie 2022.

Conform caietului de sarcini, în primul an de la semnarea contractului, vor fi livrate 34 de autobuze, restul de 66 urmând să fie livrate anul următor.

Noile autobuze electrice vor fi din gama de 12m lungime și vor avea autonomie de minim 200 km între două încărcări succesive, tracțiune complet electrică, realizată autonom cu Sistem Reîncărcabil de Stocare e Energiei Electrice (SRSEE), baterii de acumulatori, podea complet coborâtă pe toată lungimea vehiculului, trei uși duble și aer condiționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.