Acasă » Electricitate » Peste 100 de echipamente digitale oferite elevilor de Grupul CEZ în România

Peste 100 de echipamente digitale oferite elevilor de Grupul CEZ în România

1 octombrie 2020
Electricitate
Energynomics

Luna septembrie a însemnat pentru Grupul CEZ în România derularea unor proiecte de responsabilitate socială, prin intermediul cărora peste 100 de echipamente digitale au fost oferite elevilor din județele Dolj, Gorj, Vâlcea, Olt, Mehedinți și Teleorman pentru continuarea activităților școlare.

Inițiativele dedicate accesului la educație digitală au fost propuse de angajați ai Grupului CEZ în România, ca răspuns la îndemnul de a veni în sprijinul comunităților afectate de criza cauzată de COVID-19, în cadrul proiectului intern Generatorii de bine. Implicarea voluntarilor companiei constă atât în identificarea soluțiilor și proiectelor cu impact pozitiv în comunitatea locală, cât și în implementarea acestora. În 2020, 8 proiecte propuse de angajații CEZ au obținut finanțare din partea companiei, 6 dintre acestea având ca direcție principală de acțiune educația digitală.

Fiecare proiect prinde viață datorită dedicării voluntarilor CEZ, aducând de fiecare dată rezultate valoroase și devenind sursă de inspirație pentru întreaga comunitate.

„În contextul pandemiei COVID-19, educația a avut foarte mult de suferit, prin suspendarea activității școlilor. Proiectul Generatorii de bine a reprezentat șansa de a nu fi indiferent, de a pune umărul la continuarea învățării în condiții optime și de calitate”, a spus unul din angajații companiei, inițiatorul proiectului câștigător din județul Vâlcea.

„În această perioadă, am continuat să ducem mai departe #energiepentrubine și să ne implicăm pentru a aduce realitatea educației digitale mai aproape de comunitățile din care facem parte. Proiectele propuse și implementate de voluntarii CEZ sunt un exemplu de solidaritate pentru noi toți și consolidează misiunea noastră de a oferi instrumentele necesare pentru educația și dezvoltarea viitoarelor generații”, a transmis Ondrej Safar – Country Manager CEZ România.

Autor: Energynomics

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *