Acasă » Interes general » Macroeconomie » Nou speaker la Energy Breakfast Club. Asigură-te că ai confirmat prezența!

Nou speaker la Energy Breakfast Club. Asigură-te că ai confirmat prezența!

18 iulie 2014
Electricitate
energynomics

Reprezentanți de vârf de la Bursa de Valori București, Organismul Intermediar pentru Energie și TEB, alături de experți din peste 30 de companii energetice participă la viitoarea ediție a Energy Breakfast Club – Finanţare pentru dezvoltare în energie.

Miercuri, 23 iulie, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviță, din București, energynomics.ro vă propune o nouă întâlnire informală pentru a discuta cu colegii și partenerii ce contează mai mult pentru obţinerea unei finanţări în industria energetică!

Lucian Anghel, președintele Bursei de Valori București, va prezenta strategia BVB pentru atragerea de noi companii energetice în piața de capital. Companiile energetice sunt deja printre cele mai urmărite și mai tranzacţionate pe Bursă, iar vizibilitatea de care se bucură aceste companii înseamnă un avantaj suplimentar în atragerea de finanțare ieftină și transparentă. Care sunt câștigurile cu care vine listarea, pentru companii și acţionari? După jucătorii mari, cum aducem pe bursă firmele medii din energie?

George Guran,  Director la Organismul Intermediar pentru Energie, în Ministerul Economiei va prezenta oportunitățile de finanțare prin fonduri comunitare, în principal în sectorul eficienței energetice.

Șerban Țigănaș, Managing Director la TEB Energy Business, va prezenta care sunt sectoarele energetice cu cel mai mare potențial în România anului 2014. Un accent deosebit va fi plasat eficiența energetică și finanțarea proiectelor din această zonă, inclusiv soluțiile la dispoziție pentru producția în co-generare, unde TEB Energy Business este unul dintre liderii naționali.

Câteva zeci de specialiști în domeniu și-au anunțat deja participarea astfel că vor fi reprezentate câteva dintre cele mai importante companii cu activități relevante în industria energetică. Au confirmat prezența reprezentanți ai unor companii precum Adrem Invest, Aggreko, Alro, BCR, Romelectro, Rottco Consult, SGS România, Banca Transilvania, Star Asset Management, Statkraft Romania, Transgaz, Tylo (Swedish Business Club), Vestas Romania, Krobath Romania, Lowe & Partners Romania, CITON,Slow Energy Europe, Deloitte, Ernst & Young, Hidroelectrica, Honeywell Romania, Jinko Solar, Mazars Romania, Prospectiuni, Repower.

Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai ACUE (Federatia Patronala a Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie), CNR-CME, ROGBC (Romania Green Building Council).

Banii nu ajung pentru ca o afacere să se dezvolte. Mai e nevoie de specialiști, echipamente, mai trebuie viziune și o bună știinţă a comunicării. Nu doar banii contează. Dar sunt esenţiali!

  • Ce contează mai mult pentru obţinerea unei finanţări în industria energetică?
  • Ce apreciază și ce detestă companiile în relaţia cu banca?
  • Cum te pregătești pentru a profita de următoarea oportunitate?

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza invitației personalizate lansate de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Ediții anterioare

2014 – Privatizări în energie (februarie)

Siguranță și calitate în energie (aprilie)

Energia la Marea Neagră (iunie)

Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *