Acasă » Petrol și Gaze » OMV și Porsche Holding, parteneriat pentru a stimula alimentarea cu GNC

OMV și Porsche Holding, parteneriat pentru a stimula alimentarea cu GNC

5 iunie 2019
Mediu
Energynomics

OMV investește până la 10 milioane de euro în rețeaua de gaz natural comprimat (GNC), planificând să modernizeze echipamentele existente și să extindă rețeaua, pe baza nevoilor clienților.

Raportul IEA World Energy Outlook 2018 „Scenariul unei politici noi” prognozează o creștere puternică pentru piața globală a gazelor naturale. O creștere a cererii de gaze de până la 43% este estimată, până în 2040.

O rețea de 160 de stații de alimentare GNC (din care 54 ale OMV) în Austria, timpi rapizi de alimentare, reduceri ale costurilor de funcționare de până la 50% și o gamă largă de modele, toate contribuie la atractivitatea vehiculelor GNC, potrivit unui comunicat de presă al OMV.

Hans Peter Schützinger, directorul executiv al Porsche Holding Salzburg și Rainer Seele, președintele Consiliului Executiv și CEO al OMV, au avut o conferință de presă comună la sediul central OMV, în care s-au concentrat asupra rolului pe care îl poate juca gazul în energia viitorului, precum și semnificația GNC pentru mobilitate.

„În sectorul mobilității, utilizarea gazului este o alegere clară pentru reducerea emisiilor de CO2 și a emisiilor de particule de CO2, precum și pentru furnizarea de numeroase alte beneficii clienților noștri”, a declarat Rainer Seele, președinte al Comitetului Executiv și CEO al OMV.

Împreună, OMV și Porsche Holding au o ofertă specială pentru cei care iau în considerare un vehicul GNC: cumpărătorul unui model Volkswagen VW, Audi, SEAT sau Skoda, beneficiază de de GNC stațiile de benzină ale OMV pentru un an întreg.

„Disponibilitatea imediată a făcut ca GNC să devină un element esențial al strategiei generale a Grupului Volkswagen pentru mobilitatea curată a viitorului”, a declarat Hans Peter Schützinger, CEO al Porsche Holding Salzburg.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *