Acasă » Evenimente » Nu rata! » Noutățile fiscale din acest an @ „Tax Update 2021”

Noutățile fiscale din acest an @ „Tax Update 2021”

17 februarie 2021
Evenimente
energynomics

Pe 18 februarie 2021, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „Tax Update 2021”, eveniment ce va avea loc online, în cadrul căruia vom discuta despre noutățile legislative cu impact fiscal și în salarizare.

Conferința vizează directori financiari, directori generali, consultanți fiscali, controlleri financiari, directori economici, directori contabili, auditori, analiști financiari și antreprenori și va aborda cele mai importante aspecte legislative și fiscale, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi.

Speakeri confirmați la „Tax Update 2021”

 • MIHAI PETRE, Director Global Tax Advisory, EY România
 • ALINA ANDREI, Partner, Cabot Transfer Pricing
 • FLORIN RIZEA, Senior Manager, PwC România
 • MONICA ȚARIUC, Manager Senior Servicii Angajatori Globali, Deloitte România
 • CARMEN MAZILU, Tax Advisor, NOERR
 • CRISTINA SĂULESCU, Head of Accounting and Tax, Baker Tilly România
 • IULIA BUTNARU, Transfer Pricing Partner, TaxWise
 • BOGDAN MĂRCULEȚ, Senior Managing Associate, Reff & Asociații | Deloitte Legal
 • ALEXANDRA BARBAIANI, Tax Partner, Dobrinescu Dobrev Tax Advisory
 • COSTIN MANTA, Director, Departamentul de Asistență Fiscală și Juridică, Taxe Indirecte, EY România
 • BOGDAN CÂRPĂ-VECHE, Senior Manager, PwC România
 • ANAMARIA CHIRU, Tax Manager, Dobrinescu Dobrev SCA

Moderator DANIEL DRĂGAN, Managing Partner, BusinessMark

Alături de experții din domeniu invitați la acest eveniment, vom prezenta și tendințe și politici fiscale, principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală, prețurile de transfer în 2021, aspecte privind TVA, mobilitatea lucrătorilor în contextul Covid-19 – implicații fiscale, Directiva DAC6, complexitatea relațiilor de muncă și flexibilitatea pachetului salarial: beneficii și riscuri din perspectiva controalelor fiscale, consolidarea fiscală, implicațiile Brexit; aspecte cheie în domeniul vamal, TVA și fond de mediu, modificările importante aduse Codului Fiscal din perspectiva taxelor directe, impactul tranzacțiilor derulate cu persoane situate în jurisdicții necooperante fiscal, din perspectiva impozitului pe profit si TVA, transferul listei de clienți între două jurisdicții din perspectiva impozitului pe profit.

Participarea la eveniment este gratuită și echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali. Este necesară înscrierea prealabilă AICI. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@business-mark.ro.

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!

Evenimentul este organizat de BusinessMark și susținut de PwC România, EY Romania, Cabot Transfer Pricing, Noerr, Baker Tilly România, TaxWise, Dobrinescu Dobrev SCA, Camera Consultanților Fiscali

Partener de tehnologie: Dendrio

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Clujul de Buzunar, Energynomics, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, Finzoom, Jurnalul de Afaceri, TopBusiness.

***

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spațiu profesionist de discuții și networking. Combinând metode de comunicare și business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri și creând oportunități de parteneriat strategic.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.