Acasă » Interes general » Ministrul Energiei: Voi sprijini reluarea producției la Alro Slatina

Ministrul Energiei: Voi sprijini reluarea producției la Alro Slatina

7 ianuarie 2022
Interes general
energynomics

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, le-a transmis joi sindicaliştilor de la Alro Slatina că va sprijini reluarea producţiei la combinatul de producere a aluminiului.

„Alro Slatina va avea parte de sprijinul meu! Astăzi am avut o întâlnire cu liderii sindicatului Liber Alro, Sindicatul Prelucrarea Aluminiului şi Sindicatul Alroproduct pentru a le transmite că îi voi sprijini să reia producţia”, a scris Virgil Popescu pe Facebook, potrivit Agerpres.

”Alro Slatina va avea parte de sprijinul meu! Astăzi am avut o întâlnire cu liderii sindicatului Liber Alro, Sindicatul Prelucrarea Aluminiului și Sindicatul Alroproduct pentru a le transmite că îi voi sprijini să reia producția. Totodată, alături de colegii din Guvern la sfârșitul anului am modificat cadrul legislativ cu privire la posibilitatea incheierii contractelor bilaterale. Mai mult chiar, companiile producătoare de stat au obligația ca minim 40% din producție să o vândă în afara piețelor PZU, ID și echilibrare astfel încât va fi energie disponibilă pentru consumatorii industriali. În plus, vom asigura o predictibilitate a prețului pe termen lung. Nu lăsăm pe nimeni în urmă”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *