Acasă » Evenimente » Nu rata! » Liderii din energie vor discuta despre viitorul industriei energetice la Budapest Energy Summit (1 decembrie)

Liderii din energie vor discuta despre viitorul industriei energetice la Budapest Energy Summit (1 decembrie)

9 noiembrie 2020
Evenimente
energynomics

La 1 decembrie, liderii industriei energetice se vor reuni în cadrul celui de-al treilea summit-ul energetic de la Budapesta pentru a analiza modul în care sectorul a făcut față până acum provocărilor ridicate de situația mereu schimbătoare provocată de pandemia de coronavirus.

Conferința regională se va concentra pe transformarea industriei energetice și își propune să pună în legătură factorii de decizie politică, a ecosistemului de afaceri și a inovatorilor, oferind o platformă pentru a discuta principalele tendințe din industrie și pentru a identifica oportunitățile și provocările care ne stau în față.

Ministrul maghiar al afacerilor externe și al comerțului, Péter Szijjártó, va deschide Summitul energetic de la Budapesta împreună cu comisarul european pentru energie Kadri Simson, care va vorbi despre strategia generală a Comisiei pentru a asigura energie sigură, accesibilă și durabilă tuturor europenilor.

László Varró, economist-șef al Agenției Internaționale pentru Energie (AIE), va prezenta noile prognoze ale AIE din cadrul World Energy Outlook, pentru prima dată în regiune la Summitul energetic de la Budapesta. Publicația emblematică a AIE oferă o imagine cuprinzătoare a modului în care sistemul energetic global s-ar putea dezvolta în următoarele decenii.

Liderii marilor companii energetice și alte părțile interesate precum MET Group, E.ON Hungária Zrt, Dentons, Shell și ExxonMobil își vor împărtăși opiniile cu privire la modul în care au reușit să-și protejeze și să-și stabilizeze operațiunile în condiții de pandemie.

Industria gazelor naturale a suferit multe schimbări în trecut, iar acum trebuie să facă față ritmului mai lent de creștere a cererii, care pune o presiune considerabilă pe prețurile la petrol și gaze naturale în comparație cu estimările de dinainte de criză. Reprezentanți ai unor jucători importanți precum Gazprom, Tellurian, NOVATEK, TurkStream și mulți alții vor discuta despre viitorul rol al gazelor naturale la Summit-ul energetic de la Budapesta.

În același timp, sectorul surselor regenerabile de energie a prezentat o rezistență surprinzătoare la șocul pandemiei. Walburga Hemetsberger, CEO SolarPower Europe, va vorbi la summit despre rolul pe care îl vor juca sursele regenerabile de energie într-o revenire verde a economiei.

Summit-ul energetic de la Budapesta va deveni virtual anul acesta cu un program de o zi întreagă de transmisii LIVE, menținând cel mai înalt nivel de calitate și o acoperire cu adevărat internațională pentru a reuni din nou comunitatea energetică din regiunea Europei Centrale și de Est. Summit-ul energetic de la Budapesta va fi organizat ca o emisiune de televiziune cu prezentări, discuții și interviuri pe care le puteți urmări pe baza unui permis virtual.

Rezervați-vă locul acum pentru a primi noutăți despre conferință!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.