Acasă » Termo » Încălzire centralizată » La CE Oltenia provizoratul continuă, managerii și noii membri ai CS sunt numiți pe 4 luni; CEO va aproba strategia de investiții pe următorii 7 ani

La CE Oltenia provizoratul continuă, managerii și noii membri ai CS sunt numiți pe 4 luni; CEO va aproba strategia de investiții pe următorii 7 ani

20 mai 2020
Cogenerare
Energynomics

Bogdan Tudorache

CE Oltenia a convocat acționarii, în cadrul ședinței Adunării ordinare din 12 iunie, pentru a desemna noi membri ai Consiliului de Supraveghere (CS), care vor avea mandate de doar patru luni. Documentul nu precizează numele persoanelor propuse pentru aceste funcții.

Conform unui comunicat prezentat pe site-ul companiei, începând din data de 13 mai 2020, în baza hotărârilor Consiliului de Supraveghere, Directoratul CE Oltenia este format din 5 membri: Burlan Daniel – președinte, Bălășoiu Constantin – membru, Popescu Grigore Iustin – membru, Patran Valentin – membru, Diaconu Pintea Lăcrămioara – membru. Aceștia au un mandat de patru luni, ”conform recomandărilor emise de Comitetul de Nominalizare și Remunerare din cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei”.

Așadar, la CE Oltenia continuă provizoratul, în pofida situației delicate în care se găsește compania, care va trebui să înceapă un nou plan major de investiții în perioada următoare. În cadrul convocatorului AGEA pentru data de 12 iunie, se prevede aprobarea strategiei de investiții a CEO pentru următorii șapte ani.

Tot pe data de 12 iunie ar putea fi aprobat un contract de transport al muncitorilor de la Rovinari valabil doi ani, în valoare de 18,69 milioane de lei, conform unor oferte depuse anterior instituirii regulilor de distanțare impuse de pandemia de coronavirus.

Autor: Energynomics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.