Acasă » Interes general » IPO Hidroelectrica: Tranșa de retail a fost deja acoperită

IPO Hidroelectrica: Tranșa de retail a fost deja acoperită

28 iunie 2023
Interes general
energynomics

Investitorii mici au subscris 11,8 milioane de acțiuni Hidroelectrica, iar tranșa de retail (15% din ofertă) a fost acoperită, până miercuri în jurul orei 9. Totodată, subscrierile pe retail se ridică la 264 milioane de euro, conform Financialintelligence.

Micii investitori care subscriu în primele cinci zile (până joi) vor beneficia de un discount de 3% față de prețul final al ofertei.

Oferta de vânzare de acțiuni Hidroelectrica a început vineri, după ce Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, în ședința din data de 22.06.2023, prospectul aferent ofertei publice de vânzare pentru un număr de până la 78.007.110 acțiuni reprezentând 17,34% din numărul total al acțiunilor emise de Hidroelectrica – societatea emitentă.

Intervalul orientativ al Prețului de Ofertă a fost stabilit între 94 RON și 112 RON pe Acțiune Oferită (“Intervalul Prețului de Ofertă”), ceea ce corespunde unei capitalizări de piață de la 42,3 miliarde de RON până la 50,4 miliarde de RON (de la 8,5 miliarde de EUR până la 10,2 miliarde de EUR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *