Acasă » Regenerabile » Biomasă » Intră în cursă pentru o bursă la WU Executive Energy Expert (18-22 mai 2015)

Intră în cursă pentru o bursă la WU Executive Energy Expert (18-22 mai 2015)

10 februarie 2015
Biomasă
Gabriel Avăcăriței

energynomics.ro şi WU Executive Academy oferă managerilor posibilitatea de a câştiga o bursă parțială, în valoare de 75%, la WU Executive Energy Expert, programul inovator de dezvoltare profesională conceput special pentru managerii din industria energetică românească.

Până pe 17 aprilie, participanții interesați de cursul din perioada 18-22 mai 2015 pot aplica la o bursă parțială oferită de energynomics.ro şi WU Executive Academy.

Programul WU Executive Energy Expert va ajuta persoanele de decizie de middle și top management din România și din regiune să înțeleagă industria energetică dintr-o perspectivă în general absentă din cursurile obișnuite de management. După absolvirea acestui curs, participanții vor avea o perspectivă mai amplă asupra activității lor curente și vor fi capabili să contribuie cu mai mare eficiență la activitatea companiilor lor.

Bursa oferită cititorilor energynomics.ro se adresează managerilor din sectorul energetic care pot proba excelență profesională în ultimii trei ani de activitate într-o poziţie de management în cadrul unui proiect relevant.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Broșura WU Energy Expert 2015

Dosarul de aplicaţie trebuie să fie trimis prin e-mail la adresa [email protected] şi să conţină: formularul standard de înregistrare completat, o scrisoare de motivare, CV-ul participantului și o fotografie. Scrisoarea de motivare trebuie să includă o descriere detaliată a proiectului și a rolului jucat de candidat în reușita proiectului.

Documentele pot fi redactate doar în limba engleză.

Aplicaţiile vor fi analizate de o comisie formată din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi ai energynomics.ro. Aceştia vor anunţa câştigătorul pe 30 aprilie.

În 18 mai 2015 va debuta, la București, a doua serie a cursurilor din cadrul Executive Energy Expert – un produs unic pe piața din România care oferă o abordare integrată a tematicilor industriei energetice: tendințe actuale și schimbări în sectorul energetic, economia energiei, negociere, reglementarea sectorului energetic, cu accent pe cele mai recente directive europene.

Testat în 2014 de profesioniști din companii de top (Enel Green Power, Emerson Ridge-Tools, OMV Petrom, Panfora Oil & Gas, Fora Oil and Gas, McCann PR, SGS România, GDF Suez, Schneider Electric) și autorități relevante pentru industrie (Organismul Intermediar pentru Energie (OIE) și Departamentul pentru Energie). Citiți mai multe aici.

În fiecare zi vom avea un alt lector de mare prestigiu care va aborda în profunzime una dintre tematicile de mai sus. Profesorii sunt selectați din echipa de lectori ai WU Executive Academy, persoane cu experiență îndelungată și cunoștințe aplicate în industria energetică. Cursurile se vor desfășura în limba engleză, 8 ore pe zi, între 18 și 22 mai 2015.

Descrierea programului

Programul de 5 zile va include pregătire specializată pe sectorul energetic, la sedii din București. Cursul urmărește îndeaproape curriculum-ul și respectă standardele de calitate ale cursurilor MBA Energy Management of the WU Executive Academy. De asemenea, participanții vor fi selectați cu grijă, luându-se în considerare elemente culturale și de background educațional, pregătire profesională și experiență.

Calificările obținute în urma participării la curs vor fi confirmate printr-o diplomă specială, emisă și certificată de WU Executive Academy. WU Executive Academy va asigura conținutul pentru toate materialele tipărite și electronice, precum și pentru materialele auxiliare.

Unde: București
Când: 18-22 mai 2015

WU Executive Academy, Vienna University of Economics and Business
WU Executive Academy este parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU Vienna), fondata în 1898. Este cea mai mare universitate de afaceri din Europa și se bucură de o excelentă reputație internațională bazată pe mai mult de un secol de experiență. WU Executive Academy oferă acces la expertiza a 700 de membri ai facultăților sale și a nenumărați experți din peste 200 de universități partenere din întreaga lume.
Acreditari internaționale și standarde de calitate recunoscute
WU Executive Academy este una dintre puțin numeroșii furnizori de educație la nivel managerial care dețin acreditări simultane din partea EQUIS (Sistemul european de îmbunătățire a calității) și AMBA (Asociatia MBA-urilor), două dintre cele mai prestigioase organisme internaționale de acreditare. Financial Times plasează cursurile Executive MBA ale WU Executive Academy pe locul 5 în zona de limbă germană, locul 15 în UE și locul 46 la nivel mondial.

energynomics.ro
energynomics.ro este singura platformă on-line dedicată sectorului energetic din România, care servește atât drept canal de știri, cât și ca portal B2B. Actualizată în fiecare oră, energynomics.ro vine cu un aer proaspăt în industria energetică, mereu conectată la noutățile și schimbările din mediul economic, politic și legislativ din România. Prin accesarea profilurilor profesionale, veți găsi partenerul de afaceri perfect pentru nevoile companiei dumneavoastră.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe:
Johanna Voicu
Marketing and Sales Coordinator
[email protected]
4 021 230 20 22
4 0743 100 040

Autor: Gabriel Avăcăriței

Jurnalist experimentat atât în mass-media tradiționale, cât și în cele noi, Gabriel este redactorul șef al Energynomics din 2013. Excelentele sale abilități de comunicare, organizare a informației și editare sunt puse la treabă zi de zi, pentru a dezvolta proiectele platformei de comunicare Energynomics: site-ul, revista și evenimentele proprii.

Un comentariu la „Intră în cursă pentru o bursă la WU Executive Energy Expert (18-22 mai 2015)”

  1. Pingback: Reglementare, finanțare și inițiativă pentru eficiență energetică, la Energy Breakfast Club (11 feb) |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *