Acasă » Electricitate » IHA extinde termenul pentru depunerea proiectelor în cadrul fondului de evaluare de 1 mil. USD

IHA extinde termenul pentru depunerea proiectelor în cadrul fondului de evaluare de 1 mil. USD

7 aprilie 2020
Electricitate
Energynomics

Bogdan Tudorache

Asociația Internațională pentru Hidroenergie (IHA) a extins până la 1 iunie termenul limită pentru depunerea proiectelor în cadrul fondului de evaluare ESG. IHA a lansat un nou fond de sustenabilitate pentru a ajuta dezvoltatorii și operatorii de proiecte hidroenergetice din Africa, Asia, Europa și America să-și identifice performanțele sociale și de mediu.

Fondul de evaluare ESG pentru sustenabilitate hidroenergetică va acorda un total de 1 milion de franci elvețieni (1,02 mil. USD) pentru 40 sau mai multe proiecte hidroenergetice, între 2020 și 2024. Inițiativa este administrată de divizia de sustenabilitate a Asociației și finanțată de Secretariatul de Stat Elvețian pentru Economie (SECO).

Beneficiarii acceptați vor primi o subvenție pentru finanțarea parțială a costurilor de punere în funcțiune a unei evaluări independente a proiectului, folosind Instrumentul de analiză a golurilor de sustenabilitate hidroenergetică ESG (HESG), un instrument bazat pe Protocolul de evaluare a sustenabilității hidroenergetice și guvernat de o coaliție cu mai multe părți interesate – ONG-uri, guverne, bănci și instituții multilaterale.

Autor: Energynomics

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *