Acasă » Evenimente » IEAS – International Electric & Automation Show 2018

IEAS – International Electric & Automation Show 2018

8 august 2018
Evenimente
energynomics

Au rămas mai puțin de două luni până la cea de a XIV-a ediție a International Electric & Automation Show, cel mai important eveniment din industrie, organizat anual de DK Expo și găzduit de Palatul Parlamentului din București, în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie. În acest an IEAS se va desfășura în perioada 18-20 septembrie 2018.

International Electric & Automation Show, organizat de DK EXPO SRL, este unicul eveniment tehnic dedicat industriei de echipamente electrice și automatizări din România, desfășurat în fiecare an în luna septembrie, la Palatul Parlamentului.

Când: 18-20 septembrie 2018
Unde: Palatul Parlamentului, București
Program: 18-19 septembrie: 10:00 – 18:00, 20 septembrie: 10:00-16:00
Acces gratuit
Organizator: DK EXPO
Date contact: Tel/fax 021 231 9184, office @ dk-expo.ro

Fie că veți participa în calitate de expozant, fie în calitate de vizitator,

VĂ INVITĂM SĂ VĂ ÎNREGISTRAȚI ONLINE LA IEAS 2018

inscriere IEAS 2018

IEAS 2018 a implementat un nou sistem de înregistrare cu următoarele beneficii

  • Reducerea timpului de așteptare la intrarea în expoziție
  • Printarea unor badge-uri personalizate cu nume, prenume, companie
  • Statistici centralizate despre vizitatorii înscriși
  • Posibilitate de comunicare directă, segmentată în funcție de domeniile dvs. de interes, dacă veți bifa să primiți comunicări prin e-mail și sms din partea noastră
  • Trimitere automată de mailuri către toți vizitatorii înscriși la eveniment cu informațiile de înregistrare și alte detalii utile

Pentru a fi la curent cu toate informațiile despre eveniment, vizitați site-ul www.ieas.ro.

Începând cu anul 2005, IEAS a reunit companii influente de pe piața echipamentelor electrice, automatizărilor și energiei, în cadrul uneia dintre cele mai importante expoziții tehnice internaționale.

În 2018, IEAS își propune să va furnizeze cele mai noi informații din industria automatizărilor, echipamentelor electrice și energiei, analize ale trendurilor și evoluțiilor internaționale, dar și șansa de a participa la activități de networking, mentoring și new business.

Platforma de business va reuni companii internaționale și actori locali în cadrul unui demers orientat către colaborare și dezvoltare pentru accesarea de noi piețe și oportunități.

energynomics.ro este pentru al cincilea an partener media al IEAS și va fi prezent cu stand pe întreaga durată a târgului. Vă aşteptăm!

 

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *