Acasă » Electricitate » Hidroelectrica lansează noi oferte de furnizare a energiei electrice, cu preț fix

Hidroelectrica lansează noi oferte de furnizare a energiei electrice, cu preț fix

20 martie 2020
Electricitate
energynomics

Hidroelectrica a lansat joi, sub sloganul ”Alătură-te revoluției verzi”, noi oferte de furnizare a energiei electrice destinate atât clienților casnici cât și celor non-casnici, a anunțat compania.

”Pe fondul incertitudinilor cu privire la evoluția economiei în contextul măsurilor drastice de stopare a răspândirii COVID 19, Hidroelectrica dorește să asigure stabilitate clienților săi prin asigurarea continuității în furnizarea energiei electrice și noi oferte”, se arată în comunicat.

Astfel, energia electrică provenită în proporție de 100% din surse regenerabile, este pusă la dispoziția clienților la un preț fix pe toată perioada contractuală, la care se aplică un discount pe o perioadă de 3 luni, un termen scadent de 60 de zile de la data emiterii facturii și posibilitatea transmiterii documentelor exclusiv on-line.

Prețul energiei active pe perioadă cu discount (lunile aprilie-iunie 2020) pentru clienții casnici este de 0,230 lei/KWh, pentru restul perioadei contractuale prețul fiind de 0,255 lei/KWh.

Pentru clienții non-casnici prețul energiei active cu discount pentru lunile aferente trimestrului II 2020 se situează între 0,250 lei/KWh și 0,255 lei/KWh, funcție de consumul specific. Pentru restul perioadei contractuale prețul energiei active este de 0,275 lei/KWh, respectiv 0,270 lei/KWh.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *