Acasă » Electricitate » GEMINOX devine distribuitor Clenergy pentru instalații solare

GEMINOX devine distribuitor Clenergy pentru instalații solare

27 aprilie 2022
Electricitate
energynomics

GEMINOX este o companie de energie solară care se dedică furnizării unui set complet de sisteme fotovoltaice pentru companiile din toată țara, anunță încheierea unui parteneriat strategic de distribuție cu Clenergy. Astfel, GEMINOX este autorizată să vândă linia de produse emblematică a Clenergy: PVezRack® și noul său sub-brand RUNNUR în România. Parteneriatul acoperă o mare varietate de subcategorii de produse PVezRack®, de la SolarRoof, SolarTerrace, EzTracker™, Clenergy Hollywood la Post Mount, soluțiile de gestionare a cablurilor RUNNUR și alte accesorii conexe.

Începând cu 2022, GEMINOX a stabilit parteneriate oficiale de distribuție cu alte companii de talie mondială, inclusiv Risen Energy și Huawei. Acordul cu Clenergy va permite companiei GEMINOX să-și extindă portofoliul de produse, pentru a contribui la dezvoltarea pieței fotovoltaice din România.

Înființată în 2007 în Melbourne, Australia, Clenergy deține o fabric în China și este un producător și furnizor de soluții pentru industria energiilor regenerabile și a construcțiilor. Clenergy este specializat în dezvoltarea, producția și ingineria echipamentelor de montare a instalațiilor solare și de gestionare a cablurilor pentru proiecte.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.