Acasă » Interes general » Future Energy Leaders anunță FEL Awards Gala 2021, aplicanții se pot înscrie până pe 20 septembrie

Future Energy Leaders anunță FEL Awards Gala 2021, aplicanții se pot înscrie până pe 20 septembrie

9 septembrie 2021
Interes general
energynomics

Future Energy Leaders (FEL) România, programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), celebrează anul acesta 10 de ani de activitate și organizează cea mai mare conferinţă de leadership din România pentru tinerii din energie.

Alături de personalități marcante, reprezentanți ai autorităților europene și naționale, reprezentanți de top ai marilor companii din sectorul energetic, îi punem în centrul atenției pe tineri, atât prin aportul pe care aceștia îl au și îl pot aduce în sectorul energetic, dar și dezbătând modalități de a crea abilități și competențe, precum și prin identificarea oportunităților pentru generația tânără.

Evenimentul FEL Awards Gala 2021 va avea loc în data de 14 octombrie 2021, începând cu orele 18:00, la hotelul Radisson Blu din București.

FEL Awards Gala 2021 reprezintă o sursă de motivație și inspirație pentru tinerii din energie prin recunoașterea meritelor și al efortului depus. În același timp, vor fi promovate organizațiile și companiile care investesc în tânăra generație și care apreciază implicarea angajaților în îndeplinirea misiunii organizațiilor.

În cadrul FEL Awards Gala 2021 sunt pregătite 10 categorii de premii, prin intermediul cărora vor fi promovate rezultatele de impact ale generației tinere, după cum urmează:

 1. Leadership
 2. Tânărul profesionist al anului
 3. Inovație
 4. Digitalizare
 5. Eficiență energetică
 6. Finanțare sustenabilă
 7. Antreprenoriat în energie
 8. CSR
 9. Customer experience program
 10. Programe de dezvoltare

Candidaturile tinerilor vor putea fi depuse până la data de 20 Septembrie, prin accesarea următorului link: https://fel10galaawards.paperform.co/, iar pentru selectarea câștigătorului, jurații, lideri din industrie, vor examina fiecare dintre candidaturile depuse pe baza următoarelor principii fundamentale: Impact, Succes, Implicare, Inovație.

Domnul Iulian IANCU, Președinte al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), va vorbi în deschiderea evenimentului.

Invitații, în calitate de speakeri, sunt reprezentanți ai instituțiilor și organizațiilor de top din industria energetică de la nivel național și internațional. Momentan, menționăm următoarele nume:

 • Anca DRAGU – Președinte, Senatul României
 • Zoltan NAGY – Vicepreşedinte, Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE)

În plus, vor participa și invitați speciali din cadrul World Energy Council (WEC) și FEL 100.

Tinerii fiind vedetele serii, evenimentul dedică un panel generației tinere din sectorul energetic, numit Youth Energy Forum, care va avea ca temă – “Cum își pregătește compania/organizația noua generație pentru a juca un rol central într-o lume a energiei mai verde, orientată spre descentralizare și digitalizare”, și unde vor fi dezbătute modalități de a crea abilități și competențe și vor fi identificate oportunitățile pentru cei aflați la început de drum. Conversația va fi ghidată de Adrian Vintilă, Communication & Media Manager FEL România.

Următorul panel, numit Alumni Talks format din foști membri ai FEL România, care au făcut posibilă existența organizației până în prezent va fi coordonat de doamna Elena RATCU, Membru Co-fondator FEL România & Consilier al CNR-CME. Aceștia vor împărtăși modul în care organizația i-a ajutat în dezvoltarea personală și profesională.

Seara va continua cu un moment deosebit, Alumnizare, în care membri ai FEL România vor primi statutul de Alumni și se va încheia cu premierea propriu-zisă a candidaturilor demne de recunoaștere și apreciere, în secțiunea intitulată Gala Dinner with Awards. Aici vor fi decernate premii tinerilor, echipelor formate din tineri și companiilor sau organizațiilor.

Conferința se va desfășura începând cu ora 18:00 în sala Atlas I din cadrul hotelului Radisson Blu din București.

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați pagina evenimentului de pe website-ul FEL România, care este actualizată în permanență cu detalii de ultimă oră, aici: https://felromania.org/fel-gala-2021/

Așteptăm cu entuziasm aplicațiile generației tinere, până la data de 20 Septembrie, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *