Acasă » Interes general » Foodpanda livrează produse VIVA din stațiile OMV

Foodpanda livrează produse VIVA din stațiile OMV

19 august 2020
Interes general
Energynomics

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, și foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, au încheiat un parteneriat prin care produsele VIVA din stațiile OMV pot fi comandate prin serviciul de livrări foodpanda.

În prezent, serviciul este disponibil în zece orașe: Cluj, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța, București, Târgu-Mureș, Ploiești, Galați și Sibiu. Peste 130 de produse din shop și zona de gastro, de la sandwichuri și salate, produse de patiserie, dulciuri și snacks-uri până la băuturi, electronice și accesorii sunt disponibile pentru livrări rapide.

Clienții pot comanda produsele VIVA Shop & Gastro în aplicația foodpanda din secțiunea Shops, iar comenzile sunt transmise în stația OMV selectată. Comenzile sunt procesate în stațiile OMV și predate livratorilor foodpanda în cel mai scurt timp. Valoarea minimă a unei comenzi este de 14,99 lei, iar taxa de livrare pornește de la 1,99 lei și variază în funcție de distanță.

„Parteneriatul a fost demarat in luna iunie a acestui an, în cadrul unui proiect pilot, care a vizat cinci stații OMV din Cluj. A fost primit foarte bine, cu livrări de produse care s-au încadrat în intervalul de 30 de minute. Ne-am dorit să aducem pauza de cafea și sandwich din VIVA și la birou sau acasă, cu aceleași produse de calitate, într-un timp scurt. Suplimentăm acum numărul de stații care sunt parte din proiect și lansăm promisiunea comenzilor online Viva Shop & Gastro în încă nouă orașe”, susține George Daniel Ion, retail manager, OMV Petrom.

Autor: Energynomics

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *