Acasă » Evenimente Trecute » FOCUS ENERGETIC a organizat a IV-a ediție a Galei “Doamnele din Energie”

FOCUS ENERGETIC a organizat a IV-a ediție a Galei “Doamnele din Energie”

26 iunie 2018
Evenimente Trecute
energynomics

Cea de a patra ediție a Galei FOCUS ENERGETIC “Doamne în Energie” le-a avut în centrul atenției pe unele dintre cele mai importante femei din sectorul energetic, cu o influență majoră asupra acestuia. Premiile de excelență acordate „Doamnelor în Energie” au răsplătit munca, abnegația, priceperea, tenacitatea, dar și rezultatele de excepție ale acestor doamne în cadrul companiilor în care activează.

Au fost prezenți, printre alții, ministrul Energiei, Anton Anton, președintele Comisiei pentru Transporturi din Camera Deputaților, Lucian Bode, președintele ANRE, Dumitru Chiriță, fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, președintele CNCAN, Rodin Traicu, secretarii de stat în Ministerul Energiei Robert Tudorache și Doru Vișan, directori generali din unora dintre cele mai mari companii de stat și private din domeniu, specialiști, analiști, mass media.

Gala a debutat cu Ministrul Energiei, Anton Anton, care a înmânat Otiliei Marin, director general în cadrul ANRE, premiul „Implicarea în dezvoltarea pieței energetice, prin stimularea unei competiții corecte și transparente”.

Președintele Consiliului de Supraveghere al celui mai mare producător intern de energie, Hidroelectrica, dar și secretar general al Guvernului, Andreea Lambru, a primit premiul pentru “Implicarea în dezvoltarea durabilă și sustenabilă a companiei Hidroelectrica”. Premiul i-a fost înmânat de către Cătălin Stancu, directorul general al celui mai mare distribuitor și furnizor din țară, Electrica SA.

La rândul său, președintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, a înmânat premiul pentru “Activitatea depusă în implementarea de politici financiare sustenabile și predictibile în cadrul Transelectrica“, Andreei Georgiana Florea, membru în Directoratul transportatorului de energie electrică.

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Doru Vișan, a premiat-o pe Livioara Șujdea, membru în Directoratul Electrica, pentru “Îmbunătățirea substanțială a infrastructurii și calității serviciilor în urma investițiilor record”.

Pentru “Stabilirea unei relații transparente și corecte cu investitorii” celui mai important producător intern de gaze naturale, Romgaz, a fost premiată Manuela Ogrinja, de către directorul general al companiei Nuclearelectrica, Cosmin Ghiță.

Secretarul de stat în ministerul Energiei, Robert Tudorache, i-a înmânat Luminiței Lupului, director în cadrul bursei de energie și gaze Opcom, premiul pentru “Implicare și dăruire în dezvoltarea concurențială, transparentă, publică, centralizată și nediscriminatorie a pieței românești a energiei”.

Trainerul Grațiela Prata (Nuclearelectrica) a primit de la președintele CNCAN, Rodin Traicu, premiul pentru “Rezultatele obținute prin implicarea și dedicarea în dezvoltarea în siguranță a energeticii nucleare românești”.

Pentru activitatea susținută depusă în vederea emiterii deciziei exhaustive privind demararea conductei de interconexiune Bulgaria – România – Ungaria – Austria, Ana Bădărău (Ministerul Energiei) a primit, de la secretarul general al ANRE, Radu Bădiță, premiul pentru „Implicarea în demararea proiectului BRUA”.

Ovidiu Pop, fost director general al Termoelectrica și al Verbund România, i-a înmânat Alinei Călugăreanu (manager Parte Responsabilă cu Echilibrarea –PRE în cadrul MET România) premiul pentru “Implementarea și dezvoltarea cu succes a activității de echilibrare a producției și consumurilor energetice pentru clienți”.

Președintele Comisiei pentru Transporturi din Camera Deputaților, Lucian Bode, fost ministru al Energiei, i-a înmânat Cristinei Micu, membru în conducerea AFEER, premiul pentru „Implicarea în creșterea sustenabilă a pieței energetice românești”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.