Acasă » Evenimente » Nu rata! » ExpoEnergiE

ExpoEnergiE

29 august 2016
Evenimente externe
energynomics

ExpoEnergiE

A şasea ediţie a ExpoEnergiE se va desfăşura în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO în perioada 12– 5 octombrie 2016, în acelaşi timp cu TIB – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti şi INVENTIKA – Salonul de invenţii şi inovaţii.

În calitate de partener principal, energynomics.ro susţine ExpoEnergiE – Târgul Internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale și participă în cadrul acestuia prin organizarea conferinței de lansare a strategiei energetice naționale ”Expertiza românească pentru noua revoluţie energetică”.

ExpoEnergiE reprezintă un eveniment adresat pieţei energiei şi industriei de petrol şi gaze, constituindu-se într-o platformă de interacţiune pentru specialiştii din domeniu şi având că scop principal promovarea potenţialului local în vederea atragerii de investitori.

Evenimentul reuneşte cei mai importanţi jucători de pe piaţă, care expun produse şi tehnologii de ultimă oră, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pieţei, de a achiziţiona produse şi servicii sau de a negocia direct cu furnizorii.

Expunere

Evenimentul se bucură de suportul de comunicare al celei mai complexe platforme media pentru energie din România – energynomics.ro, şi de contribuţia celui mai mare organizator de evenimente din România – Romexpo, precum şi de sprijinul partenerilor acestora.

Fiind membru al comunității energynomics.ro, veți beneficia de un discount considerabil în măsura în care doriți să deveniți expozant în cadrul expoziției! Mai multe detalii aici: http://www.eee-expo.ro/contact/ 

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *