« Toate evenimentele

Tendințe și evoluții în transportul și transmisia energiei (EBC, 11 septembrie)

11 Sep 2018 @ 09:00 - 13:00

 Marți, pe 11 septembrie, de la ora 09:00, în sala Arizona, din Hotel Sheraton, Bucureștienergynomics.ro vă invită la o nouă  întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Tendințe și evoluții în transportul și transmisia energiei. Calitatea și flexibilitatea rețelelor de transport și de transmisie a energiei influențează toate aspectele unor piețe energetice deschise și competitive. Dacă rețelele sunt supraîncărcate, iar energia nu poate circula liber, piețele sunt mai puțin eficiente, prețurile dau semnale greșite, consumatorii suferă, iar producătorii se pot pregăti de faliment. Integrarea rețelelor de electricitate regionale, deja în curs, impune noi tipuri de raportări și împinge către adaptări ale comportamentelor de business. Perspectiva realizării conductei BRUA vine cu noi oportunități în sectorul de gaze naturale, tot astfel cum transportul de țiței determină rezultatele din rafinare și petrochimie, iar logistica asociată distribuției de carburanți influențează marjele de profit. Vino la Energy Breakfast Club pentru o discuție cu decidenții aflați la conducerea companiilor aflate în mijlocul acestor problematici, pentru a descoperi mai devreme în ce fel ți se va modifica afacerea ca urmare a noilor forme pe care le iau transportul și transmisia energiei! [formularEveniment] a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: RIDGID, Romgaz,  Transelectrica.

 a

VORBITORI

Henorel-Soreață-micHenorel Soreață, vicepreședinte al ANRE

a

a

a

a

adrian suta micAdrian Șuța, Director, Direcția pentru Relațiile cu Autoritățile de Reglementare și ENTSO-E, Transelectrica

a

a

a

a

Silueta-150x170Angela Bircea, director tehnic CT Iernut

a

a

a

a

TEME

Vor participa în asistentă reprezentanți de la: Academia Română, Ambasada SUA, BCR, Belvedere, Bioterpena System, Business Development & Strategic Financing Advisory, Camera de Diplomație Comercială cu China, CCI România-Turkmenistan, Confindustria, efk, Elawan Energy, ELCEN, Electrawind, EnergoBit, Eneria, FPPG, Greenpeace, INCDE-ICEMENERG, Metatom Industries, MGM Energo, Monitorul de Petrol și Gaze, Orient 9, PNE Wind, Present & Perfect, Reff&Asociații, Ringhel, Romelectro, SGS România, Sixt New Kopel, TPA, Unilever, Verbund.

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-2Tehnologii, reglementări și practici noi de producție și consum creează noi relații între jucătorii din piața energetică. Vom discuta despre:

  • Noile variabile de care trebuie să țină cont operatorii de sistem
  • Modificarea caracteristicilor de consum a energiei; răspunsuri posibile
  • Infrastructură îmbătrânită – modernizare pe structurile existente, expansiune sau contracție
  • Resursele verzi – prieten sau adversar pentru accesibilitatea energetică
  • Rolul reglementărilor pentru stimularea investițiilor în infrastructura de transport și transmisie a energiei (electrice, termice, resurse primare fosile – lichide, solide sau gazoase)

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09:00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare