« Toate evenimentele

Spring Cocktail 2021: Prognozele anului în energie

25 Mar 2021 @ 18:00 - 21:00

Pe 25 martie, de la ora 18:00, Energynomics organizează a 8-a ediție a Spring Cocktail!

Vă propunem să discutăm despre tendințele actuale de business din industria energetică și sectoarele conexe, dar și despre opțiunile pe care companiile din industrie le au pentru a gestiona tranziția energetică în contextul eforturilor de revenire din criza economică provocate de pandemia Covid-19. Ne vom concentra pe macrotendințele și prioritățile impuse prin politicile Uniunii Europene, le vom pune în context, pentru a afla de la experți și decidenți care sunt ponderile pe care diferitele obiective, uneori divergente, le vor avea în strategiile lor de afaceri în 2021 și în anii viitori.

„Anul 2021 este primul din noul exercițiu bugetar al Uniunii Europene, primul în care politicile derivate din Acordul Ecologic European încep să capete susținere financiară. Este perioada în care se definitivează bugetele și schemele de susținere a tranziției energetice, în forme care vor influența decisive investițiile din următorul deceniu. Încă și mai urgent, acum se stabilesc planurile naționale pentru redresare economică post Covid-19, cu termene de implementare încă și mai scurte. România este unul dintre marii beneficiari ai acestui context favorabil în regiune și demonstrează, prin angajamentele politice, prin prioritățile legislative și prin liberalizarea piețelor energetice, maxim de deschidere către investitori în toate sectoarele energetice.

Ca în fiecare an, Energynomics contribuie la un schimb de informații de calitate între experți și decidenți, în formatul original pe care îl presupune Spring Cocktail!

Varinia Radu, fondator și CEO Energynomics


a

Spring Cocktail – O nouă perspectivă

Eveniment recomandat de Autoritatea Națională pentru Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și Agenția Națională pentru Resurse Minerale – ANRM

Partener monitorizare: Klarmedia

Pentru al optulea an la rând, Energynomics organizează Spring Cocktail, un eveniment concept unic menit să stimuleze schimbul de idei asupra industriei energetice românești. Ediţia din acest an este susținută de partenerii noștri, printre care AON, Automobile Bavaria, Electrica Furnizare, ING Bank Romania, Hidroelectrica, OMV Petrom, PeWeTe, Photomate, Siemens.

Limba oficială a evenimentului: ENGLEZĂ, fără traducere

VORBITORI

a


EDIȚIILE ANTERIOARE