« Toate evenimentele

Spring Cocktail 2019: O nouă perspectivă – prognozele anului în energie

27 Mar 2019 @ 18:00 - 22:00

„Supraviețuire, adaptare, dezvoltare. Toate opțiunile sunt pe masă pentru anul 2019. Amenințările externe sunt numeroase: de la disputele în curs dintre Rusia și Ucraina, la diferendele comerciale dintre SUA și China, până la Brexit și la semnalele privind încetinirea ritmului de creștere economică la nivel global. Pe plan intern, modificările drastice de fiscalitate și de reglementare în sectorul energetic par să oblige majoritatea companiilor la o frânare bruscă sau măcar la schimbări radicale în abordările operaționale și comerciale. Cu atât mai important este ca firmele locale și companiile străine să încerce să descopere împreună mai multe și mai devreme despre direcția în care se îndreaptă România. Să afli toate acestea de la experți bine informați și să schimbi opinii cu colegi care au testat deja specificul românesc este un privilegiu. Asta înseamnă Spring Cocktail!”

Varinia Radu, founding partner și CEO Wing Media Energy Consulting (publisher energynomics.ro)


a

Spring Cocktail – O nouă perspectivă

Eveniment recomandat de Autoritatea Națională pentru Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și Agenția Națională pentru Resurse Minerale – ANRM

a

Partener media: Business Mark

Partener monitorizare: Klarmedia

Beverages offered by: Aqua Carpatica and Domeniile Sâmburești

Pentru al șaselea an la rând, energynomics.ro organizează Spring Cocktail, un eveniment concept unic menit să stimuleze schimbul de idei asupra industriei energetice românești. Ediţia din acest an este programată pe 27 martie şi este susținut de partenerii noștri, între care AON România, Automobile Bavaria, Electrica, Emerson, EnergoBit, MET România Energy, OMV Petrom, Romgaz, Ridgid, Romanian Energy Center – CRE, Safetech Innovations, Stratum Enclosures, WeTranslate.

VORBITORI

Elena Popescu, Ministerul Energiei

a

a

a

a
Zoltan Nagy-Bege, ANRE

a

a

a

a
Corina Popescu, Electrica

a

a

a

a

Carmen Neagu, EnergoBit

a

a

a

a

Petre Stroe, MET România Energy

a

a

a

a


Corneliu Bodea, Adrem & Romanian Energy Center – CRE

a

a

a

a

Victor Gansac SafetechVictor Gânsac, Safetech Innovations

a

a

a

a

Agenda și Desfășurător

18.00 Înregistrarea participanților
18.30 Varinia Radu, founding partner & CEO WMEC
18.40 Elena Popescu, Ministerul Energiei
18.50 Zoltan Nagy-Bege, ANRE
19.00 Corina Popescu, Electrica
19.10 Carmen Neagu, EnergoBit
19.20 Petre Stroe, MET România Energy
19.30 Corneliu Bodea, Adrem și Centrul Român al Energiei – CRE
19.40 Victor Gânsac, Safetech Innovations
19.50 Socializare

Întâlnirea din 27 martie este cel mai bun prilej pentru ca expații din industria energetică să-și calibreze așteptările și perspectivele cu românii care au lucrat în afara granițelor. Care sunt experiențele similare și ce este cu totul unic în energetica românească? Ce tip de întâmplări pot fi evitate și care sunt modelele care merită importate urgent pentru a face companiile mai performante, iar România o gazdă mai bună pentru experții pe care îi atrage?

Peste 120 de persoane din cele mai dinamice organizaţii active în industria energetică din România vor fi prezente la Spring Cocktail.

solicita o invitatie

O contribuție suplimentară la succesul serii o vor avea cocktail-urile proaspete care vor putea fi testate la finalul prezentărilor. În 27 martie, de la ora 18, vreme de trei ore, Palatul Cesianu-Racoviță ne pune la dispoziție o ambianță eclectică și sofisticată, dată de stucatura și picturile murale în ulei precum și de numeroasele opere de artă găzduite aici. Mai multe despre ediţiile  Spring Cocktail 2014, Spring Cocktail 2015, Spring Cocktail 2016, Spring Cocktail 2017 and Spring Cocktail 2018!

Spring Cocktail (Martie) este unul dintre cele trei evenimente concept organizate în fiecare an de energynomics.ro. Celelalte două sunt Energy Strategy Summit (Iunie) şi energynomics Awards (Decembrie).

Evenimente următoare