« Toate evenimentele

IT și automatizare pentru analytics și controlul proceselor industriale (EBC 8 mai)

08 May 2018 @ 09:00 - 13:00

 Marți, pe 8 mai, de la ora 09:00, la Hotel Hilton, sala Enescuenergynomics.ro vă invită la o nouă  întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: IT și automatizare pentru analytics și controlul proceselor industriale. A patra revoluție industrială pe care o experimentăm în prezent este susținută de progrese care includ producția inteligentă, robotica, inteligența artificială și Internetul obiectelor (IoT). Fiecare dintre aceste tendințe înseamnă o utilizare sporită a analizei bazelor mari de date, o utilizare tot mai mare a controlorilor programabili pentru automatizare și a sistemelor de supraveghere, control și de achiziție a datelor in-cloud. Veniţi la Energy Breakfast Club pentru a descoperi soluții individuale și abordări coordonate pentru eficiența și siguranța proceselor industriale domeniul energetic! [formularEveniment] a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: ABB România, Enevo Group, Phoenix Contact.

 a

VORBITORI

Daniel-Sirman-150pxDaniel Sirman, Executive Manager, Segment Sales Industry, ABB România

a

a

a

a

Cristian_Pirvulescu-micaCristian Pîrvulescu, director general, Enevo Group

a

a

a

a

foray micMihai Foray, Product Manager IMA, Phoenix Contact

a

a

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-2Pentru a avea afaceri adaptabile, companiile energetice sunt și ele chemate să adopte astfel de tehnologii și procese, cu atât mai mult cu cât gestionează infrastructuri critice și sunt parte din domenii strategice la nivel național și regional. Programe informatice și echipamente inteligente de automatizare sunt proiectate, perfecționate și îmbunătățite în mod constant de companii solide pentru a răspunde în mod autonom unor sarcini repetitive și consumatoare de resurse. Ele contribuie, de asemenea, la reducerea costurilor, minimizarea riscurilor și întărirea statutului de leader în fața competitorilor. Reprezentanți ai furnizorilor de tehnologie vor prezenta soluții și instrumente informatice pentru automatizare și analiza de date pentru companiile energetice pregătite să facă față schimbărilor rapide și incertitudinii. Vino la Energy Breakfast Club pentru a discuta despre impactul pe care îl au expertiza, tehnologiile și serviciile de suport disponibile pentru industria energetică!

  • Care sunt cele mai influente tendințe ale momentului în automatizarea industrială?
  • Cum poate fi optimizat procesul de colectare, organizare și analiză a seturilor mari de date pentru îmbunătățirea deciziilor operaționale și strategice?
  • Cum se poziționează marile companii energetice pentru următorul salt tehnologic?
  • Ce soluții financiare sunt cele mai bune pentru a accesa tehnologii sigure și noi elemente de infrastructură IT?

Printre companiile invitate se numără BEIA Consult Internaţional, Bright Technology Consult, Brinel, Building Support Services, Cabur, CE Oltenia, CEMS, Cenit SRL, CNR CIGRE, Conpet, Electrocentrale Bucuresti, Elsaco, Emerson Process Management, Emerson Ridge Tools, Enel, Enevo, Hidroelectrica, ISPE, Kapsch România, Mol Romania, NKT Cables, OMV Petrom, Phoenix Contact, RADET, Romelectro SA, Romgaz, S&T Romania, SafeTech, SGS România, Siguranţă şi Securitate, SII România, Transelectrica, Transgaz, UTI, Vestra.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la office @ energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 08:30, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare