« Toate evenimentele

Securitate şi eficienţă energetică – bani, tehnologii, expertiză (EBC, 11 octombrie)

11 Oct 2017 @ 08:30 - 13:00

 Miercuri, 11 octombrie, de la ora 08:30, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică: Energy Breakfast Club – Securitate şi eficienţă energetică – bani, tehnologii, expertiză. Eficiența energetică este una dintre modalităţile cele mai solide și mai eficiente din punct de vedere al costurilor pentru a răspunde cererii de energie într-un mod sigur și durabil. În același timp, furnizarea constantă și bine monitorizată a energiei este esențială pentru eficiența energetică, deoarece chiar și o scurtă oprire accidentală în aprovizionarea cu energie poate anula toate câştigurile de eficienţă anterioare, ba chiar poate pune în pericol întreaga activitate a organizației. Descoperiţi la Energy Breakfast Club care sunt soluţiile la îndemână verificate pentru clădiri inteligente, cu reduceri majore de consum energetic, şi experţi cu portofoliu solid în acest domeniu.  [formularEveniment] a

Eveniment recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: Safetech Innovations, UMEB Elektromotoren.

 

VORBITORI

emil calota micEmil Calotă, vicepreşedintele ANRE

a

a

a

a

Victor Gansac SafetechVictor Gânsac, director general Safetech Innovations

Victor Gânsac va prezenta câteva idei pe teme de securitate cibernetică în domeniul energetic, cu accent pe prevenirea, detecţia şi monitorizarea infrastructurilor SCADA.

a

a

a

vlad vasiliu micVlad Vasiliu, director general UMEB Elektromotoren

 

a

a

a

Mihăiță Olaru, Coordonator Echipa de Manageri Zonali Operațiuni BCR

a

a

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, Ministerul Energiei).

Banner-EBC-Free-Magazine-730x150-2Prevenția este crucială, iar organizațiile trebuie să acționeze în avans astfel încât să introducă sisteme şi măsuri de securitate înainte de apariţia unui incident nedorit.

 

Descoperiţi la Energy Breakfast Club care sunt soluţiile la îndemână verificate pentru clădiri inteligente, cu reduceri majore de consum energetic, şi experţi cu portofoliu solid în acest domeniu.

  • Sisteme automate de management al consumului energetic
  • Monitorizarea și optimizarea consumului de energie pentru afaceri şi consumatori finali
  • Situaţia aplicării Planului Naţional de Eficienţă Energetică
  • Finanţare pentru Eficienţă Energetică

Printre companiile invitate se numără ABB, KNX Intelligence Buildings, Schneider România, Adrem Invest, MHS, Atalian, Skanska, Veolia, Energobit, Electromagnetica, Electrica, Enel, Sika România, Aecom, 3M, AFI Europe, AHI Carrier, Alukoenigstahl, B-lighting, Blackwood Property Management, Cofely Building Services & Maintenance, Greentek, Philips.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație!

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 08:30, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare