« Toate evenimentele

Energy Breakfast Club – Reducerea costurilor prin automatizare şi IT (24 mai)

24 May 2017 @ 09:00 - 13:00

ANUNŢ IMPORTANT!

Pentru a ne asigura că toţi speakerii confirmaţi vor putea participa la evenimentul dedicat reducerii costurilor prin automatizare şi IT în industria energetică am decis să schimbăm data de desfăşurare a Energy Breakfast Club pe 24 mai 2017. Toate celelalte detalii administrative rămân neschimbate. Vă invităm să notaţi în agendă noua dată de desfăşurare – 24 mai – şi să vă asiguraţi că v-aţi rezervat un loc în asistenţă, la telefon 021 230 20 22 sau la e-mail [email protected]!

a

 Miercuri, 24 mai, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică: Energy Breakfast Club – Reducerea costurilor prin automatizare şi IT. În ultimii 20 de ani și din ce în ce mai mult cu fiecare an, echipamente şi programe informatice inteligente pentru automatizare au fost proiectate, rafinate și îmbunătățite în mod constant de către companii solide și inovatoare pentru a efectua în mod autonom sarcini repetitive și consumatoare de resurse. Toate acestea, cu scopul de a reduce costurile cu forţa de muncă, pentu a simplifica procesele și pentru a eficientiza activitatea managerilor, precum și pentru a obţine servicii mai bune cu mai puţine erori.  [formularEveniment] a

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro și susținut de partenerii noștri: ABB România, Safetech.

 

SPEAKERS

Daniel Sirman ABBDaniel Sirman, Country Service Manager, Sales Manager Industry Segment, ABB România

Daniel Sirman va vorbi despre soluţiile de robotizare ale ABB, care asigură profitabilitatea şi flexibilitatea liniilor de producţie.

a

A

a

a

Mihai Răuță, ‎Senior Information Security Consultant Safetech Innovations

MIhai Răuţă va vorbi despre optimizarea procesului de colectare, organizare şi analiză a seturilor mari de date, pentru a descoperi modele și alte informații utile factorilor de decizie din sectorul energetic. Domnia sa va prezenta o soluţie de securitate capabilă de Machine Learning.

a

a

TEME

Vor participa peste 50 de specialiști din domeniu, reprezentanți ai companiilor active în sector. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, alături de oficiali din cadrul autorităților de reglementare în energie și mediu (ANRE, ANRM, ministerul Energiei).

Vino la Energy Breakfast Club pentru a descoperi noutăţile în legătură cu modul în care companiile energetice devin mai inteligente și mai eficiente, prin utilizarea instrumentelor şi soluțiilor IT, precum şi a procesării bazelor de date mari. Vom discuta impactul pe care îl au expertiza, tehnologiile și servicii suport disponibile pentru industria energetică.

  • Optimizarea procesului de colectare, organizare si analiză a seturilor mari de date, pentru a descoperi modele și alte informații utile factorilor de decizie din sectorul energetic
  • Tehnologii sigure și elemente de infrastructură IT pentru viitor
  • Care este în prezent spaţiul de alegere pentru companiile energetice și care sunt cele mai bune soluții financiare?
  • Impactul asupra activității de zi cu zi – soluții pentru situații de urgență

Printre organizaţiile invitate se numără ANRE, Asociaţia Industriei Sistemelor de Automatizare, Asociaţia KNX, BEIA Consult Internaţional, Bright Technology Consult, Brinel, Building Support Services, Cabur, CE Oltenia, CEMS, Cenit SRL, CNR CIGRE, Conpet, Electrocentrale Bucuresti, Elsaco, Emerson Process Management, Emerson Ridge Tools, Enel, Enevo, Hidroelectrica, ISPE, Kapsch România, Mol Romania, NKT Cables, OMV Petrom, Phoenix Contact, RADET, Romelectro SA, Romgaz, S&T Romania, SafeTech, SGS România, Siguranţă şi Securitate, SII România, Transelectrica, Transgaz, UTI, Vestra.

Participare

Accesul la Energy Breakfast Club este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de energynomics.ro. Ne poți scrie la [email protected] pentru a solicita o invitație! Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului. Din postura de gazdă, începând cu ora 09.00, energynomics.ro pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective. Clubul se închide la ora 13.

Evenimente următoare